dijous, 23 de juliol del 2015

Juande readmissió!!

El company Juande, afiliat i nombrat delegat sindical de CGT per acord d’assemblea, que estava destinat a Maçanet de la Selva, ha estat acomiadat el passat 4 de juny de forma fulminant per la direcció de l’empresa, degut a un expedient disciplinari obert a instància del cap de Maçanet de la Selva.


 Segons l’expedient, se li iimputaven 4 càrrecs, un sobre indicar una hora diferent en l’intent d’entrega de notificacions en la PDA i en l’acús de rebuda, dos per desobeir ordres del jefe i l’última per tenir escassa col·laboració amb el jefe i portar-se malament.

Dels 4 càrrecs que se l’imputaven, només l’han acabat acusant d’un, el d’indicar hores diferents a la PDA i a l’acús de rebuda, encara que va quedar demostrat que la PDA fallava, i l’hora real era la de l’acús de rebuda.

Això ha suposat l’acomiadament del company Juande, al·legant l’Empresa que degut a aquest fet, ha perdut la confiança en ell, i per això l’acomiada.

 Però, quin ha estat el motiu real per fer l’acomiadament?

El motiu real ha estat la tasca sindical que Juande ha portat a terme en els últims dos anys a la seva Unitat de Repartiment, ja que constantment denunciava a través del sindicat, les conductes del seu jefe, com retenir i detenir correspondència registrada, que és un delicte si ho fa un treballador, però sembla que un jefe ho pot fer, canviar les condicions laborals i contractuals de les companyes de la UR, com canviar horaris, o assignar tasques d’oficina, o canvis en el recorregut dels barris, o…. etc.

 De tot això tenim els escrits presentats a l’empresa, i la resposta ha estat acomiadar a en Juande, en venjança per la seva tasca sindical, i tot i que en els diferents seguiments que li han fet, mai han pogut trobar res per imputar-li, finalment han fet servir el fet que, davant d’una gran acumulació, l’empresa doni per provat que és fals que efectués l’intent d’entrega d’unes notificacions a les hores que indica la PDA, quan ha quedat demostrat que la PDA canviava l’hora tota sola.

Si voleu donar suport a la campanya us recomanem visitar www.juandereadmissio.cat