dijous, 13 de desembre del 2012

Llibertat sense càrrecs per Alfonso Fernández



 LLIBERTAT SENSE CÀRRECS PER ALFONSO

LLIBERTAT SENSE CÀRRECS PER ALS DETINGUTS I DETINGUDES EN LA VAGA GENERAL DEL 14N

PROU JA DE MUNTATGES POLICIALS







Alfonso Fernández va ser detingut el matí del dia 14 de novembre per la policia en sortir de casa per dirigir-se al piquet informatiu que s'havia convocat al barri de Vallekas (Madrid). Aquell dia es van produir al barri un total de 16 detencions amb relació a la vaga general.Tot i registrar el vehicle d'Alfonso, la casa dels seus pares, la de la seva nòvia i d'haver aplanat el local de Bukaneros (penya esportiva del club Rayo Vallekano a la qual pertany, aficionats que porten la protesta social als estadis de futbol i que van fer una crida a la vaga general el diumenge anterior a aquesta), la policia no va trobar res que justifiqués ni la presó, ni l'aplanament d'un local social. 
El dia 14 a la nit el propi Ministeri de l'Interior comença a filtrar la informació als mitjans periodístics de la dreta, quan se suposa que és el jutge qui ha de jutjar, i si les acusacions fossin per anar a la presó, se suposa que convindria el secret ja que la instrucció seguiria el seu curs.Aquesta informació va encaminada a crear una imatge pública falsa del detingut a què es desprestigia i acusa per anar al piquet el dia de la vaga. No és la primera vegada que Interior fa això. A la vaga general del 29 de març, a Barcelona va ocórrer aquesta pràctica que demostra la impunitat policial. En aquell moment, la policia va realitzar altres detencions i retencions aleatòries al barri, algunes van acabar en denúncies per maltractaments i tortura.Hem pogut veure, difós per tot el món en notícia de primera plana, com la policia s'infiltra i crea situacions il · legals que després acusa la protesta i que paga la protesta. S'infiltra en assemblees, partits i sindicats, i en qualsevol associació.El mateix Sindicat Unificat de la Policia ha denunciat la imposició de comandaments saltant-se el reglament, comandaments que ordenen disparar directament a les persones, bales de goma, pilotes i pots de fum. Si això passa en el terreny obert del carrer, què no deu passar en els sempre tèrbols soterranis d'aquest Ministeri al comandament d'un membre del OPUS DEI?, Com denuncia el propi sindicat de policia.Alfonso va ser posat a disposició judicial, la jutge va decretar el seu ingrés a la presó (actualment es troba a la madrilenya Soto del Real) al · legant en un primer moment "alarma social", i des del dia 5 de desembre "risc de fuga".A la presó de Soto del Real se li aplica, de manera arbitrària, el règim F. I. E. S. -5 (Fitxer d'Interns d'Especial Seguiment), que implica una sèrie de restriccions en els drets que corresponen als presos.Alfonso és l'única persona que està a la presó de totes les que van ser detingudes en l'esmentada jornada de lluita, que es va saldar amb numeres detencions, identificacions i ferits per càrregues policials.Esperem la vostra solidaritat i difusió de les properes convocatòries per la llibertat de Alfonso durant el mes de desembre.

 Extret de http://rojoynegro.info/evento/acci%C3%B3n-sindical/libertad-sin-cargaos-alfonso-fern%C3%A1ndez-carta-movilizaciones

Us deixem un video del testimoni de la seva mare.