dimecres, 15 de gener del 2014

Aturem la expulsió de l'Aziz

Avui 15 de desembre l’Aziz, com cada dimecres cada quinze dies, s’ha dirigit a la comissaria de la policia nacional per firmar la seva compareixença mentre resta l'espera que es celebri el judici contenciós administratiu que determinarà la seva regularitat.



A l’Aziz li havien tramitat una ordre d’expulsió el passat març del 2013. Arran d’un judici que va ser absolt, van poder comprovar que la seva situació no estava regulada. Van fixar el judici administratiu el 21 de gener, és a dir, dimarts que ve. L’Aziz, no està sol. Té una xarxa de suport i s’estan movent recursos perquè es pugui regular la seva situació.



La policia nacional, i en especial el cap d’estrangeria Juan José Colinet, ha preferit prevenir. Olorant que aconseguiríem que l’Aziz és quedés a casa ha jugat brut. Escudant-se en una llei feixista com és la d'estrangeria, ha detingut l’Aziz amb la intenció de portar-lo a Marroc aprofitant les 72h de marge que li dóna la detenció. Assegurant-se d’aquesta manera que el dia que hi hagi el judici per determinar o no l’expulsió, l’Aziz no hi sigui.



L’advocat ha tramitat un habeas corpus per intentar guanyar temps i aturar momentàniament la expulsió. És de vital importància fer visible el cas per evitar que facin fora a l’Aziz per la porta de darrere. 

Des del Grup Antirepressiu condemnem l’acció policial portada a terme i l’actual legislació d’estrangeria, pròpia d’un govern clarament xenòfob. Us animem a participar a la concentració convocada a les 19h al punt de trobada (final de rambles) de Girona. Es important fer difusió del cas, per tal que es sentin pressionats i respectin almenys els tempos judicials.



Cap expulsió sense resposta! Aziz et volem a casa



Grup Antirepressiu Girona