dimarts, 14 de gener del 2014

EL COL·LECTIU D'AMICS I AMIGUES DEL BOLI BLAU MANIFESTEM QUE:

La treballadora del Boli Blau Sílvia Simoes, una de les educadores que va destapar el cas dels presumptes abusos sexuals comesos pel Sr. Joaquim Homs -Expresident i extresorer de la Creu Roja Banyoles- ha estat laboralment represaliada i no podrà continuar al seu lloc de treball. 


 El motiu de la represàlia laboral no és tècnica ja que el mateix alcalde, l'exgerent del Consorci de Benestar Social, les persones beneficiades d'aquest servei i, en general, tots els veïns i veïnes que coneixen el Boli Blau coincideixen en la vàlua professional de la Sílvia. Cal destacar que els nou anys d'experiència li han proporcionat un gran coneixement del barri i s'ha guanyat la confiança de tots els veïns i veïnes. Per tant, no hi ha justificació professional a l’hora de prescindir-ne. 

Així doncs, s'evidencia que la situació laboral irregular actual és deguda al treball fet per la Sílvia en favor dels menors presumptament abusats pel Sr. Homs i tot el què s’ha anat destapant en la investigació del cas. · L’alcalde de Banyoles, Sr. Miquel Noguer, i el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Sr. Jordi Xargay, són els principals responsables d’aquesta represàlia que està patint la Sílvia. Els mencionats càrrecs polítics han utilitzat un mecanisme legal per desprendre’s de la Sílvia al servei socioeducatiu “El boli blau” del barri de la Farga de Banyoles. Per tot això, EXIGIM: 

· La immediata readmissió de la Sílvia 
· La immediata obertura del Boli Blau 

Col·lectiu d'amics i amigues del Boli Blau 

CONVOCATÒRIA MANIFESTACIÓ 
DISSABTE 18 DE GENER A LA PLAÇA VILARRUBIAS (DAVANT DEL BOLI BLAU) BARRI DE LA FARGA (BANYOLES)