dimarts, 4 d’octubre de 2011

Actes de celebració del 15 aniversari de Logofobia

En commemoració al treball realitzat per la distribuidora alternativa Logofobia durant 15 anys, hem preparat una vetllada de punk i rock & roll a Kan Kolmo (Girona) i una altre de poesia i música al ateneu Rosa de Foc (Gracia) per celebrar aquest aniversari.

La vetllada de Punk i Rock & roll ser el día 7 amb Transició (rock&roll des de Barcelona) i Sota Pressió (Punk des de Sarrià).

La vetllada de poesia i musica serà al dia següent i aquesta es la programació: 21:30 Presentació del llibre “Antología de poetas urbanos de Valencia”
22:00 Pinxos i pica pica
22:30 Actuació de “La Maldita Música i la Puta Poesia”
23:00 Actuació de Gerard Horta & Triulet interpretant “La Balada de l’holandès Herrant”
00:00 Actuació dels poetes valencians: Sor Kampana + Álex Badal + Diafebus d’Estigia + Alimaña & Raponchín + Desidia

Que es Logofobia?
Logofobia, és una distribuïdora alternativa que va néixer fa quinze anys a la ciutat de València i que actualment resideix a València, Barcelona i Girona. Primerament va néixer com a distribuïdora de música per donar a conèixer bandes que ho tenen molt difícil per introduir-se dins del panorama de la música. Més endavant es va traslladar a Barcelona, on ja es va prendre amb més serietat la funció de donar a conèixer i propagar la idea anarquista, per això es va posar més esforç en la distribució de llibres. La nostra idea és difondre el pensament anarquista sense cap ànim de lucre, ja que els beneficis es destina a comprar i editar llibres; finançar fanzines,campanyes de Suport a companyes i companys presos ... A la nostra distri, podràs trobar material anticomercial, relacionat amb l'anarquisme, l'anticapitalisme, l'okupació, l'antipatriarcat i l'educació llibertària entre d'altres. Ens pots trobar a Barcelona en la UB tots el dimarts, a Girona en la universitat tots el dijous, també a Kan Kolmo i a l'Ateneu 19 de Juliol i a València al CSA la Dhalia.
Logofobia tem a la raó que se'ns imposa, lluita contra la paraula dels que manen, li horroritza el discurs que se'ns presenta.
Per tant, esteu tots i totes invitades a les activitats programades per a l'aniversari.
Per a consultar la programació visiteu www.logofobia.wordpress.com