dimarts, 19 d’octubre del 2010

Petició de solidaritat amb el company Manu Vidal, delegat sindical de CGT acomiadat per EMTE Service Tarragona

Prou de persecució sindical a EMTE

Per la readmissió immediata de Manu Vidal

Volem expressar la nostra més enèrgica protesta per l’acomiadament del delegat sindical de la CGT, Manu Vidal. Aquesta mesura de la Direcció d’EMTE (Tarragona) és un cas evident de persecució sindical, dintre de la llarga trajectòria repressiva que acumula aquesta empresa. Manu Vidal, ha destacat en els últims anys per la defensa d’un sindicalisme combatiu, per la defensa dels llocs de treball en la seva empresa i per l’organització dels treballadors del sector del metall dels polígons industrials de Tarragona. Aquest és el motiu pel qual l’acomiaden i no les causes “objectives” que al·lega l’empresa, basant-se en la nova reforma laboral.

Exigim, per tant, la immediata readmissió del company Manu Vidal i ens comprometem a participar activament en aquesta campanya, denunciant aquesta pressa amb els mitjans que estiguin al nostre abast, fins a aconseguir aquest objectiu.

Així mateix sol·licitem a les institucions públiques: Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Tarragona que tenen contractes amb aquesta empresa, bé directament (o a través de firmes integrades per EMTE com “Tarragona Serveis”que porten el manteniment d’instal·lacions municipals), que exigeixin a EMTE la readmissió de Manu Vidal i el cessament de tota repressió antisindical, ja que una empresa amb una concessió pública ha de donar exemple a l’hora de respectar els drets sindicals i laborals dels treballadors, i una Generalitat i Ajuntament que es diuen d’esquerres, han de vetllar perquè no siguin un exemple de tot el contrari.

- En una fulla adjunta, podeu trobar l’explicació de la lluita d’aquest company.

- En l’altra fulla adjunta hi ha una resolució de suport per a signar per part d’afiliats/des, delegats/des, sindicats, federacions i seccions sindicals de CGT i organitzacions i col·lectius, i que ha de ser enviada a les adreces indicades en la fulla (EMTE, Alcalde de Tarragona, Delegat Generalitat i Secció Sindical CGT)

Es sol·licita a més l’enviament de faxos i emails a les mateixes adreces que hi ha en el full adjunt, amb el text que proposem:

MOSTREM LA NOSTRA SOLIDARITAT AMB EL COMPANY MANU VIDAL I REBUTGEM L’AGRESSIÓ QUE SIGNIFICA EL SEU ACOMIADAMENT INJUSTIFICAT.

EXIGIM LA IMMEDIATA READMISSIÓ DEL COMPANY I QUE ACABI L’ASSETJAMENT CONTRA QUALSEVOL TREBALLADOR A L’EMPRESA EMTE.

LA CGT NO DEIXAREM SENSE RESPOSTA QUALSEVOL AGRESSIÓ ALS TREBALLADORS/ES.

Secció Sindical CGT EMTE Tarragona