dijous, 27 de març del 2014

Es sent el crit de No a la MAT davant dels jutjats

Ahir dimecres a 2/4 d'1 del migdia van declarar davant del jutge els tres activistes que quedaven per declarar pels fets del 8 de gener a Fellines. Recordem que aquest dia el nostre company Victor Cánovas es va embidonar dins d'un cotxe enterrat per impedir la construcció de la torre 66 de la MAT.



Per a mitja hora abans de les declaracions s'había convocat una concentració on han assistit mes de cincuanta persones amb  roda de premsa amb l'advocat Benet Salelles, un afectat per la MAT i un dels imputats, en aquest cas en Jordi Navarro, regidor de la CUP a l'ajuntament de Girona.

Durant les declaracións denou es va fer enfasis en les irregularitats que Red Electrica d'Espanya esta fent a Fellines, es va fer recordatori de tots els anys que es porten de lluita contra aquesta línia entre altres i es va criticar també la gran compenetració que hi ha entre la Generalitat i REE fins al punt de com es pot veure per Fellines es posa als mossos al servei dels interessos d'una empresa privada.


Durant les declaracions en Victor va remarcar que la seva acció va ser totalment legitima i que es va fer per que mai s'ha escoltat la veu del poble que com es va veure a Santa Coloma recentment es contraria a aquesta línia i per a que tothom veges les irregularitats que REE està fent a Can Planelles a Fellines i altres poblacions on la MAT passa a menys metres dels acordats.


Per a mes informació sobre les declaracións us hi recomanem visitar l'Ariet.cat.