dimarts, 23 de juliol del 2013

L'Audiència de Girona ha ordenat el desallotjament del bloc de pisos alliberat per la PAH a Salt des de fa quatre mesos

Hi viuen setze famílies amb criatures.
Es desconeix el calendari per a l'actuació policial, però el jutjat d'instrucció 3 ara haurà de posar una data.


El titular de l'immoble és SAREB, o sigui el Govern espanyol que comanda la màfia dita PP.
 
La PAH donant suport a Doris, citada pel jutge per declarar aquest dimarts al matí per l’alliberament d’aquest bloc de Salt.





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 23/07/2013 Salt (Girona).- Segons l’Agència Catalana de Notícies l'Audiència de Girona ha estimat el recurs d'apel·lació presentat per la fiscalia i ha ordenat el desallotjament del bloc ocupat per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) a Salt fa quatre mesos.


En aquests pisos, propietat del SAREB, el popularment anomenat Banc Dolent, hi viuen setze famílies amb fills. 


El jutjat d'instrucció número 3 de Girona havia aturat el desallotjament i havia iniciat una investigació citant diversos testimonis per esclarir la titularitat del bloc, en quines circumstàncies es va fer l'ocupació i les condicions de les famílies que hi viuen. Ara bé, la fiscalia va recórrer la decisió davant de l'Audiència de Girona, que ha acceptat els seus arguments i ha ordenat el desallotjament del bloc. 


Es desconeix el calendari per a l'actuació policial, però el jutjat d'instrucció núm. 3 ara haurà de posar una data. 

Per altra banda, la PAH donant suport a Doris, citada pel jutge per declarar aquest dimarts al matí per l’alliberament d’aquest bloc de Salt, que pertany al Banc Dolent, o sigui el Govern espanyol comanda