dimecres, 17 de juliol del 2013

Kan Kolmo espera sentencia

Des de l’assemblea del Centre Social okupat Kan Kolmo volem recordar a totes les persones i col·lectius que d’alguna manera o una altre han estat vinculades o participant del projecte d’ocupació, que actualment ens trobem a l’espera de la resolució de la sentència.





El dia que surti la sentència hem programat una concentració a les 20h al Punt de Trobada (final de rambles) a Girona. Mantingueu-vos atentes!!


Fem una crida a totes vosaltres per tal de mostrar suport a un projecte autogestionat que continua més viu que mai, amb la intenció de continuar oferint tot un seguit d’activitats, demostrant que els projectes al marge del seu model capitalista i el seu model cívic repressor, són més que possibles i esdevenen una eina clau per poder portar vertebrar una alternativa real i una continuïtat en la lluita.
Perquè Kan Kolmo és de totes, ens resistim a ser desallotjades!!!!



Kan Kolmo no és toca

Recordem que el Centre Social Okupat Kan Kolmo, és un espai autogestionat al centre de Girona on es porten diferents activitats, promogudes des d’una assemblea oberta que es reuneix setmanalment per tal de gestionar el local. Kan Kolmo aixopluga diferents col•lectius que participen d’una manera activa en acostar i oferir a la població de Girona, diferents òptiques alternatives, al marge del sistema productiu capitalista. Fomentant d’aquesta manera, en la construcció d’una cultura popular que permeti poc a poc anar recobrant i repolititzant el teixit social. Servint per tan de resposta a les motivacions de diferents joves i demés persones interessades, que no troben un lloc a Girona on poder explotar la seva creativitat i la seva visió crítica.

Girona actualment esdevé un exemple més del paradigma dels Estats Capitalistes, demostrant una polarització de la riquesa descomunal, on dels 98.000 habitants amb els que compta la ciutat, 37.000 ho estan al llindar de la pobresa. Mentrestant, es continua construint el tipus de ciutat que convé a una minoria que ostenta el poder i la riquesa i que vol vendre Girona com una ciutat aparador i amb un gran atractiu turístic. En aquest panorama desolador, on les ordenances cíviques ens ofeguen cada dia més i on el carrer s’ha convertit en un mitjà de consum que ens porta de la botiga a casa, els espais autogestionats com el Centre Social Kan Kolmo esdevenen la única eina possible per construir una altre tipus d’oci, una altre manera de relacionar-se i sobretot per poder-nos fer un lloc en aquesta Girona burgesa. Contribuint d’aquesta manera a fer un pols de contrapoder que compensi tota l’alienació que ens imposen les ordenances municipals i les polítiques repressives.

Per aquest motiu, a expenses de la seva política de la por, continuem construint i afavorint les actituds emancipadores, sense aturar les activitats, sense fenar la motivació, treballant perquè cada dia siguem més i arribem a més persones, i sobretot duplicant les ganes i la il•lusió en aquest projecte. Per això demanem a totes les persones que han participat d’una manera més o menys activa, i a totes aquelles que creuen en la tasca que s’està portant a terme, que participin de les mobilitzacions en defensa del Centre Social Kan Kolmo i de les seves activitats.

Perquè volem esdevenir peces claus de la nostre particular història. Perquè sabem que juntes som imparables i que no hi ha condemnes que ens frenin les nostres il•lusions i els nostres projectes. Perquè ens resistim a ser desallotjades.

Kan Kolmo és viu, Kan Kolmo és de totes, Kan Kolmo continua!

El dia que surti la sentència participa a la concentració convocada a les 20h al punt de trobada (final de Rambles) de Girona.