diumenge, 9 de juny del 2013

El proper diumenge 16 de juny es presenta a Girona la nova edició de Logofobia.


El llibre que es diu  "Cadáver a la intemperie" será presentat pel seu autor, Pedro García Olivo, a les 18:00h. a Can Rusk .

Quand hi acabi la presentació gaudirem de les bonissimes pizzes veganes de Assaco Pizzetti.





“Cadáver a la intemperie” potser és l’obra més completa de Pedro García Olivo on recull les seves principals tesis contra els valors i les institucions capitalistes que fan de la democràcia un sistema totalitari, d’aquí l’aparicio del concepte «Demofascismo».

García Olivo, des de postulats foucaultians i nietszchians, entén que a els éssers humans d’avui estan forjats homogèniament per la civilització occidental. Des de la seva reflexió sobre el pensament únic contribueix a la crítica de les formacions culturals dominants. Així sotmet a una important crítica al posmodernisme i a l’antropologia acadèmica que, en la seva opinió ajuden a aniquilar la << diferència >> cultural per convertir-la en mera << diversitat>> , com una correspondència sense multiculturalisme de tall demofeixista. També li dedica un considerable espai a l’anàlisi de les lluites a l’Amèrica Llatina i a l’Estat espanyol, incorporant temes d’actualitat, com ara els debats sobre la violència, el 15-m, l’experiment polític de la Veneçuela de Chávez, el moviment guatemaltenc, la situació de Cuba o les seves experiències amb el EZLN En definitiva és una obra que no ens pot deixar indiferents, actualitat urgent, imprescindible per conèixer i reconèixer com bé anuncia al su epíleg, «Al mes lleig dels homes»




portada

  • Preu : 14 euros
  • Planes: 432












Mes informació a www.logofobia.wordpress.com