dilluns, 10 de juny del 2013

Comunicat de suport a en Genís i a la resta de vaguistes encausats del 29M.

Des de CGT Girona volem donar tot el nostre suport al company olotí Genís Martin i a la resta dels encausats del piquet de Les Corts per participar a la vaga general del 29 de març de 2012 i que seran jutjats aquest proper 14 de juny a Barcelona. Tots ells són acusats de desordres públics, danys continuats en el mobiliari urbà i alteració de la via pública.
Les acusacions del Ministeri Fiscal, el Departament d'Interior i l'Ajuntament de Barcelona els demanen una pena d'entre 5 i 7 anys de presó malgrat no existir cap prova ni haver-se produït destrosses al mobiliari urbà. Acusacions totalment desorbitades tan sols encaminades a frenar i reprimir la resposta social contra l'estafa i el saqueig continuat que orquestren les classes dirigents capitalistes.

És per això que fem extensiva la solidaritat envers els vaguistes represaliats arreu, ja que són agressions col·lectives contra totes nosaltres. Sabem que la repressió va de bracet a les retallades socials, a les privatitzacions, al jou hipotecari i a les dures condicions laborals que ens imposa la Patronal, l'Estat i la Banca. Només amb la solidaritat i la força dels treballadors i dels moviments socials aconseguirem revertir el poder i apoderar-nos de les nostres vides.

Solidaritat i lluita.
Absolució Genís i vaguistes del 29M. Prou repressió contra la consciència social.

Girona, 10 de juny de 2013
CGT-Girona