dijous, 13 de juny del 2013

Comunicat: La campanya contra la multa de 4500€ per manifestar-se contra el feixisme i el racisme acaba amb victòria


La jutgessa ha avançat que la sentència estima el recurs presentat pel Grup Antirepressiu de Girona i considera nul·la la sanció imposada per la Conselleria d’Interior, comandada per Felip Puig en aquell moment.


Després de llegir els informes policials i escoltar el cap del dispositiu, la jutgessa ha considerat que els Mossos d’Esquadra no han provat, en cap moment, la responsabilitat de la manifestació de les nostres dues companyes imputades.
Des del Grup Antirepressiu valorem positivament l´estimació del recurs fet que representa un cop dur a la pràctica utilitzada des del departament d’Interior per reprimir econòmicament militants dels moviments socials multats a Salt, Sabadell, Vic, entre altres, per manifestar-se. Volem denunciar que aquestes multes només tenen com a objectiu dissuadir la participació en manifestacions.
No se´n sortiran: la repressió, ni en forma de porres, ni multes, ni amenaces de presó, no ens impedirà mobilitzar-nos ni, per descomptat, manifestar-nos contra el racisme i el feixisme.
Agraïm a totes les persones i col·lectius que han col·laborat i participat amb la campanya i informar que les diverses aportacions es destinaran a altres campanyes antirepressives de qui lluita contra la precarietat social.
Grup Antirepressiu de Girona