diumenge, 16 de setembre del 2012

Noves edicións de Logofobia

Us presentem les noves edicións i co-edicións de Logofobia.


 Bakunin 
Recull d'escrtis breus

ImagenAquesta edició, és una bona oportunitat per a conèixer de prop i sense textos massa farragosos aspectes bàsics del pensament àcrata de la mà d’un dels seus pioners, i de pas ens acosta a una part menys coneguda d’aquest personatge històric, els seus escrits breus, els quals no són editats tan sovint com altres títols més coneguts de l’autor, on destaquen per citar-ne un parell Déu i l’Estat o Estatisme i anarquia.

A més, aquesta edició ens permet veure de manera senzilla i amena que malgrat el pas dels anys, les teories d’aquest autor continuen essent obres d’actualitat i de les que en podem treure conclusions i establir paral·lelismes útils i positius per als temps que ens ha tocat viure.

En definitiva, és un bon punt de partida per a conèixer la manera de pensar del rival contemporani més destacat de Marx: Mikhaïl Bakunin. (Extret de biblioteca social d’Olot)


Aques llibre ha estat editat conjuntament amb El Grillo libertario, Aldarull Edicions,Negres tempestes i La Biblioteca Social d’Olot.

El seu preu es 5 euros


 EL RETORNO DE LOS WEICHAFE
 
Aquest documental ha estat realitzat pel nostre company i amic Gonzalo Mateos Benito.

Davant l’expansió en territori maputxe del capitalisme (forestals, Empreses de cel · lulosa, pesca industrial) i la creació de megaprojectes com: aeroports, productes, preses, centrals elèctriques, les comunitats maputxe en conflicte reivindiquen

l’Autonomia i el Territori com a eines per preservar o recuperar la seva cultura. El documental intenta acostar-se als processos de recuperació territorial i a la lluita que estan duent a terme les comunitats maputxe.

L’estat xilè ha intentat per diferents mitjans desactivar la lluita de les comunitats maputxe, per una banda mitjançant polítiques assimilacionistes i assistencialistes ha tractat de contenir la lluita i d’altra banda, aplicant una dura repressió contra les comunitats que es mantenen ferms en la reivindicació dels seus drets territorials i polítics.

Violacions de comunitats, empresonament dels weichafe i dirigents, aplicació de la llei antiterrorista, nombrosos processos judicials contra comuners, assassinats de maputxe, són algunes de les cares de la repressió de l’estat xilè a les comunitats maputxe en conflicte.

 El seu preu es 5 euros.

Mes informació a: 
www.logofobia.wordpress.com

Per posar-vos en contacte amb Logofobia teniu que escriure a:
logofobia@laquimera.org