diumenge, 16 de setembre del 2012

CGT convoca jornada de vaga i lluita el 17 de setembre a Barcelona

CGT CONVOCA EL DILLUNS 17 DE SETEMBRE VAGA D’ÀMBIT ESTATAL DEL SECTOR FERROVIARI I JORNADA DE LLUITA PER A TOTS ELS SECTORS.

CONCENTRACIONS-MANIFESTACIONS A BARCELONA EL DILLUNS 17-S. 


- Al matí, a les 10.30h. CONCENTRACIÓ a la CONSELLERIA DE TRANSPORTS I MOBILITAT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, Avinguda Josep Tarradellas 2-6, i posterior MANIFESTACIÓ.

- A la tarda MANIFESTACIÓ: JORNADA DE LLUITA DE CGT A BARCELONA a 17.30h. a la seu del PP al c/Urgell 249. S’anirà en manifestació passant per les seus centrals de PSC, ERC, ICV-EUiA, finalitzant a la plaça de Sant Jaume.

La CGT, amb altres sindicats, ha convocat vaga de jornada completa que afecta a Barcelona a: RENFE, ADIF, METRO DE BARCELONA, TRANSPORTS DE BARCELONA, FERROCARRILS DE LA GENERALITAT i en altres comunitats autònomes a FEVE, METRO DE MADRID (4 hores d’aturada)… contra les privatitzacions, les retallades salarials i socials, etc. La CGT ha realitzat la convocatòria per mitjà de la Federació Estatal de Transports i Comunicacions.

A la tarda la CGT de Barcelona ha convocat una jornada de lluita CONTRA LES RETALLADES SOCIALS I LA REFORMA LABORAL que consistirà en un recorregut per les seus dels diferents partits polítics.

La CGT ha decidit convocar una VAGA GENERAL EN TOTS ELS SECTORS per al 31 D’OCTUBRE. Ara més que mai és imprescindible la resposta de la classe treballadora, perquè és evident per a tota la societat en el seu conjunt que els polítics ni poden ni volen donar solucions a aquesta estafa a la qual anomenen crisi.

Els poders financers s’han proposat acabar de forma radical amb els drets socials, confirmant, com diem fa temps, que la sobirania popular és una farsa en tota regla. Mentre això ocorre, els nostres polítics, sense excepció, ens entretenen amb pactes fiscals, primes de risc, bons europeus, i molt de circ.
Confiats en l’escassa resposta social i aprofitant l’enèsim mareig de la perdiu per part de Toxo i Méndez, el desmantellament de la sanitat, del transport, de l’educació i la destrucció de l’ocupació pública, són ja un fet constatat, al mateix temps que s’oprimeix la capacitat econòmica de la ciutadania via imposats (IVA), reducció dels salaris i, el més greu, tancant empreses de tot tipus, enviant-nos a l’atur i a la precarietat quan no directament a la penúria econòmica i a la misèria.
Per a això apliquen sense rubor la reforma laboral aprovada a principis d’aquest any que ens retreu a les condicions de treball de fa més de cent anys. Els miners, els treballadors de la sanitat, els empleats públics, els obrers de les fàbriques, els treballadors del camp, els estudiants, estan en lluita. A més, els ferroviaris i els mestres inicien una resposta a aquestes agressions en el mes de setembre.
Però en aquests moments ja és imprescindible que sigui tota la classe treballadora i la majoria social que formem treballadors, aturats i jubilats els que donem una resposta conjunta i contundent.
Recorrerem, com ja vam fer fa un mes davant la seu de CIU, els carrers de Barcelona per a dir-los a tots aquests polítics -que des de les seves poltrones i sense excepció porten anys aplicant les polítiques repressives dictades pel FMI i el Banc Central Europeu, fent-lo en qualsevol àmbit en el qual tinguin poder i influència siguin quines siguin les seves sigles i les seves suposades ideologies, ja d’esquerres o de dretes- ja que ells SÓN EL PROBLEMA, NO LA SOLUCIÓ.
Amb jornades de lluita com la del 17 de setembre, la que estem preparant per al 26 de setembre, per a dir prou a tanta injustícia, a tanta repressió i al robatori de cent anys de conquestes socials que aquests polítics i banquers estan duent a terme, la CGT CONTINUARÀ ENDAVANT EN AQUESTA LLUITA I FA UNA CRIDA A LA MOBILITZACIÓ DE LA CLASSE TREBALLADORA I A SECUNDAR LA VAGA GENERAL QUE CONVOQUEM PER AL 31 D’OCTUBRE.
Carlos Navarro, CGT-Premsa Barcelona, 649 83 94 90.