dimarts, 31 de juliol del 2012

Amadeu Caselles podría tornar a presó

El passat 2 de juny es notifica a Amadeu Casellas que s'ha de presentar a la sala novena de la Audiència Provincial de Barcelona, un cop allà li és notificat que té 10 dies per ingressar a la presó de Manresa per complir una pena de tres anys. Es demana, mitjançant recurs, que li siguin abonats dels 8 anys que la "injustícia" de l'Estat li deu i que ells mateixos reconeixen després del període d'un dur període de lluita que aconsegueix trencar la tancada.



 Amadeu ha tornat a ser notificat del seu ingrés a la presó el pròxim dia 2 d'agost. Increïble però cert! Si no fos real, fins i tot podria semblar una broma macabra de mal gust, però aquesta és la crua realitat de les lleis burgeses, els seus centres d'extermini i els seus "errors de còmput" que van necessitar de fins a tres vagues de fam, perquè prenguessin la decisió de posar-se a explicar.Ara és el moment d'estar preparades per enfrontar de nou a la bèstia, lluitar amb la nostra millor arma: La solidaritat.

Amadeu Casellas Ramon no està sol, la seva llibertat és la nostra, la seva lluita és la nostra. La seva opció mai ha estat el silenci i la nostra tampoc.



Extret d'Indymedia Barcelona