dijous, 7 de juny del 2012

SALT DÓNA VEU ALS DRETS I LLIBERTATS.

Un acte cultural organitzat per diferents entitats de Salt, un punt de trobada i solidaritat en favor dels drets polítics i socials, que cada cop veiem més retallats.

15 DE JUNY A LES 20H. TEATRE DE SALT. ENTRADA GRATUÏTA.

Amb les actuacions de:
FELIU VENTURA (Xátiva)
YACINE & THE ORIENTAL GROOVE (Bcn)
SMOKING BAMBINO (Salt)
NURI DE SALT (Salt)
AFFROSIJAM (Salt)
+
 LECTURES, PROJECCIONS, GRAFFITIS EN VIU I PRESENTACIÓ DEL 3ER NÚMERO DE LA REVISTA 17190 UNIVERSALT.

Per què pels drets i les llibertats?
Salt sovint apareix als mitjans d’una manera poc realista, estigmatitzada, i reflectint una realitat que no és la que coneixem. A Salt, més enllà de la imatge mediàtica, hi ha situacions que cal transformar, situacions d’injustícia i de falta de drets (atur, desnonaments, discursos xenòfobs i excloents, retallades de serveis...) Davant d’aquestes situacions són moltes les persones i entitats que treballen per un poble amb drets i oportunitats per a tothom, i amb justícia social.

Els diners que es recaptin a través de bons d’ajut, aniran destinats a la campanya “Pel dret a manifestar-nos”, de suport als encausats en la manifestació del 27 d’agost de 2011 a Salt.

Us hi esperem! 

Organitza: 17190 Universalt, Senecat, Magrebins sense Fronteres, L’Ortiga de Salt, Grup Antirepressiu, Dones Amal.
Donen suport: Diables d’en Pere Botero, La Saltenca, A.E Sant Cugat, Safareig Teatre, AMPA Les Deveses, Dones Endavant, Codenaf, Pau Ara i Sempre, Estampades, Capoeira Canigó, Acagia, Casal Saltenc Independentista.
Col·labora: Teatre de Salt.

Podeu seguir l'esdeveniment pel facebook: https://www.facebook.com/events/322474847831420/