diumenge, 27 de maig del 2012

Tanquem el rectorat. Nou posicionament de l'assemblea

Benvolguts i benvolgudes,

Avui, 27 de Maig de 2012, s’ha convocat una roda de premsa on s’ha explicat el que es va decidir. El nou posicionament de l’assemblea d’estudiants que romanem encara tancats a l’edifici del rectorat en front les acusacions de segrest a tres agents de seguretat ( el motiu fou el retard del relleu per part de l’empresa)



Per començar, expliquem com hem actuat des d’un bon principi, oberts al diàleg i com la Rectora ens ha tancat les portes a futures negociacions. En cap moment vem ser informats directament via el mediador que ella havia proposat, sinó que va fer unes declaracions als medis on declarava que ella mateixa tancava les negociacions acusant a tot el moviment d’actes de coacció i delinqüència. Se’ns va titllar de segrestadors.


Vista l’amenaça de desallotjament per part dels Mossos d’ Esquadra,hem decidit que només abandonarem pel nostre propi peu l’edifici del Rectorat si la Rectora accepta que es realitzi un referèndum vinculant sobre la continuïtat al seu càrrec. El referèndum es realitzaria de l’11 al 16 de juny.

Cordialment, l’assemblea d’estudiants que es manté tancada al rectorat.


http://www.aragirona.cat/noticia/120012/els-estudiants-tancats-a-la-udg-marxaran-a-canvi-de-fer-un-referendum-sobre-la-rectora