dilluns, 28 de maig del 2012

Desallotjament desproporiconat del rectorar de la UdG


Aquesta matinada hem tornat a veure com el sistema actua contra aquells i aquelles que s'atreveixen a desafiar-lo.


Text de Contragironainformant

Cap a les dues de la matinada els mossos han arribat en onze furgonetes des de Sabadell (ARRO) junt amb altres tantes furgonetes i cotxes dels mossos de Girona.

Ràpidament han envoltat la plaça i no han tingut cap mirament a l’hora d’utilitzar la seva violència i donar hòsties a aquelles persones presents al voltant de la plaça.

Només arribar han fet una càrrega contra els i les companyes solidàries amb els i les estudiants que encara eren a dins. En aquesta càrrega un company ha caigut al terra i ha estat colpejat per quatre “gossos” que li han deixat vàries contusions al colze dret, al bras i la ma de l'esquerra, a la pantxa i al cap. Apart d’això s'han hagut de patir les amenaces verbals que el mossos cridaven contra els i les solidàries amb el tancament.

Davant d'aquesta actuació per part de la policia contra les persones allà presents, la ràbia s'ha encès més i s'ha començat a escridassar contra la seva violència.

Mentre que els solidaris estaven sent espantats, colpejats i amenaçats, els gossos han entrat per darrera de l’edifici i han començat a fer fora a les estudiants que pacíficament es trobaven a dins.

A aquest companys i companyes no se’ls ha deixat trucar al seu advocat, no se’ls ha permès fer fotografies que poguessin demostrar amb quina violència treballaven dins, se’ls ha posat de cara a la paret... I se’ls ha fet fora d’un en un conforme se’ls anava nombrant.

Avui com ja dèiem al principi hem vist com és el sistema amb les persones que es rebel·len.
És violent!! I contra aquesta violència no ens queda una altra que deixar-nos ja de tonteries i miraments.

Si l'estat la utilitza per a reprimir-nos, els oprimits, el estudiants, els obrers,etc. també tenim dret a utilitzar-la i fer-la servir legitimament, com a mínim en qualitat d'autodefensa.

Ja estem farts de se’ns retallin el nostres drets!!!

Se’ns ha acabat la paciència!!!

En aquest enllaç podreu veure fotos de l’enorme desplegament policial contra 25 joves que de manera totalment pacífica han tingut tancant el rectorat, demostrant que fins a l’últim moment estarem lluitant contra les retallades en l'educació pública.

I ara després dels fets violents succeïts aquesta matinada contra el moviment estudiantil a Girona, no ens queda un altra que dir ben clar:

GELI DIMISSIÓ!!!

GOSSOS ASSASINS FILLS DE...!!!!