dimarts, 23 d’agost del 2011

Manifestació de rebuig al racisme i el feixisme. El dissabte 27 d'agost a Salt

L’acte s’ha organitzat en resposta a la concentració convocada per PxC a Salt, a les 18h al passeig de Girona (just davant de la comissaria de la policia local).

Manifestació / acte de rebuig al racisme i el feixisme que tindrà lloc el proper dissabte, 27 d’agost de 2011 amb sortida a les 17h des de la plaça Catalunya (Girona) i a les 17’30h des de davant de la biblioteca de la Coma Cros (Salt). La marxa de Girona anirà a trobar la de Salt i les dues juntes aniran a trobar l’acte de Plataforma per Catalunya (PxC)

Enllaç a la convocatoria de PxC: http://www.pxcatalunya.com/webnormal/ver_noticia.php?id_noticia=1142

IMPORTANT:
Des de les Assemblees indignades de Girona i de Salt, aixi com des de les altres entitats i col·lectius adherits a la convocatòria, volem que l’acte de rebuig sigui massiu, festiu i MOLT SOROLLÓS. Per això us convidem a portar cassoles, xiulets, timbals, instruments de tota mena i qualsevol cosa que pugui fer prou xivarri com per impedir que el discurs del feixista Josep Anglada i els altres dirigents de PxC pugui ser escoltat per ningú.

Siusplau, feu la màxima difusió de la convocatòria i dels cartells per tots els mitjans: cal que reunim moltíssima gent!!!

Ens veiem el proper dissabte per cridar: El racisme i el feixisme no els volem ni a Salt ni enlloc!!!

http://acampadagirona.org/2011/08/23/manifestacio-acte-de-rebuig-al-racisme-i-el-feixisme/