dimarts, 17 de maig del 2011

La CGT amb les manifestacions del 15-M

El diumenge 15 de maig de 2011 milers de persones van sortir als carrers de 50 ciutats de l’estat per expressar la seva indignació contra els polítics i el sistema de corrupció establert pels poderosos que ens han conduït a aquesta crisi que patim i patim. En les manifestacions es van corejar consignes que exigien major participació ciutadana, justícia social i ambiental i serveis públics suficients i universals.

Hem de felicitar a les milers de persones, majoritàriament joves, que ahir van prendre els carrers per mostrar la seva ràbia i indignació davant l’actual estat de coses i la manca de sortides i recursos a què ens enfrontem les i els treballadors, reclamant un canvi social i apostant per l’abstenció activa davant el teatre que suposen les eleccions del 22-M.

D’altra banda, hem de condemnar la brutal actuació de la policia al final d’algunes de les marxes, que va conduir a la detenció de més de 20 persones a la ciutat de Madrid.

Animem a totes les persones indignades amb l’esdevenir de la situació social a seguir participant activament en les protestes que es succeeixin i en les ASSEMBLEES PERMANENTS que des d’ahir funcionen en diverses ciutats de l’estat.

Finalment, volem fer arribar la nostra solidaritat i oferir el nostre suport a aquesta ia futures mobilitzacions , ja que des de la CGT compartim en gran mesura aquestes justes reivindicacions.

SP Comitè Confederal - CGT