diumenge, 7 de desembre del 2014

Convoquen una vaga de 24 hores al sector de neteja i recollida de residus de les comarques gironines el dimarts 9 de desembre

Manifestació a les 18 h a la plaça Independència de Girona. Es demana als ens locals i comarcals que rescindeixin els contractes amb A.J. Ruz.





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 04/12/2014 Sils (La Selva).-

Segons l’Agència Catalana de Notícies CCOO demana a ajuntaments i consells comarcals que rescindeixin els contractes amb A.J. Ruz perquè asseguren que l'empresa de recollida de residus de Sils "no respecta la legalitat". Bartomeu Compte ha afirmat que la Inspecció de Treball ja ha detectat "les primeres irregularitats" i ha sancionat l'empresa. Per això, demana a la cinquantena de municipis que tenen algun servei contractat amb A.J. Ruz, que deixin d'avalar una "empresa pirata" que no respecta els drets dels treballadors.

Els treballadors de l’empresa A. J. Ruz, de Sils (la Selva), porten 45 dies en vaga sense que es desencallin les negociacions. Dimarts vinent, tot el sector de recollida de residus urbans de la demarcació gironina està cridat a 24 hores de vaga a la que ja s'hi adherit el Sindicat de Neteges i Manteniment de la CGT de Girona. A les sis de la tarda, manifestació des de la plaça Independència de Griona.