divendres, 20 de desembre del 2013

El nostre cos, les nostres decisions! Avortament lliure i gratuït!


 Davant la reforma de la llei d'avortament, que es vol imposar avui al congrés de diputats espanyol per part del PP i els sectors ultracatòlics:

Des del col.lectiu feminista Malapècora convoquem una concentració de rebuig a les 7 davant de la seu del PP gironí (c/Migdia).

Des de Malapècora, col.lectiu feminista i anticapitalista, rebutgem la reforma de la llei d'avortament que vol imposar el PP avui al Congreso.

 Ens oposem completament a qualsevol forma de legislació que pretengui limitar el dret de les dones a prendre decisions referents al seu cos. Entenem que no hi ha res de més íntim i personal, i per tant també polític, que la relació d’una persona amb el seu cos i considerem qualsevol llei que pretengui mediar aquesta relació com a inacceptable. Però, a més a més, la present reforma té per objectiu posar encara més limitacions a una decisió que correspon només a aquelles persones que es troben directament portades a prendre-la. És una reforma inhumana, ja que omet completament els drets de les dones i condemna a una gestació problemàtica i , finalment, a una vida curta i mal viscuda i ho fa basant-se en premisses que des de la comunitat mèdica són inacceptables. El Partit Popular demostra una vegada més que és un partit masclista i un enemic brutal dels drets de les dones. No a la llei de l’Avortament!