dilluns, 15 de juliol del 2013

Rajoy, acorralat en les contradiccions mafioses del partit



Concentració improvisada contra el PP davant la subdelegació del Govern espanyol a  Girona,  amb cassoles, xiulets i tota mena d'atuells metàl·lics per fer soroll  
 




 
TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 14/07/2013 Girona (Girona).- Després de la publicació en edició impresa al diari ‘El Mundo’ i que se’n fa ressò ‘El País’ i altres diaris aquest diumenge d’uns missatges de mòbil enviats pel president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, a Luís Bárcenas, ex tresorer del PP, demanant-li que negués la comptabilitat B del partit, la xarxa s’ha començat a mobilitzar amb l’etiqueta #FemForaLaMàfia i s’ha fet un repic d’atuells a les set de la tarda davant de les delegacions, com ara a Barcelona, i subdelegacions del Govern espanyol, que és el cas de Girona i totes les capitals de demarcacions provincials. També hi ha hagut a Barcelona una manifestació multitudinària davant la seu del PP al Principat. A Barcelona alguns manifestants cridaven a favor d’un esclat social. També a Madrid es va fer una manifestació davant de la seu central del PP, al carrer Gènova. 

Dilluns, 15 de juliol, i cada dia noves concentracions i esquellots a les vuit de la tarda contra la màfia del PP fins a la dimissió del govern Rajoy. No es descarten noves acampades a l’egípcia i un moviment de masses que faci trontollar l’Estat aquest mes de juliol. Difícilment, el PSOE podrà controlar aquestes mobilitzacions socials des de baix i al carrer. Mentre, Washington, Londres, Berlín i París segueixen aquests bullangues al Regne d’Espanya. Ja no es tracta del 15-M, quelcom més es dibuixa a la Península i especialment als Països Catalans. 

Alguns observadors no descarten una propera revolta social i un moviment d’ocupacions d’edificis institucionals per intentar acabar amb el règim hereu de la dictadura del general Franco i tot el sistema de corrupteles polítiques dels partits electoralment majoritaris que va imposar l’imperialisme occidental durant la denominada Transició postfranquista, en realitat una segona restauració de la Casa de Borbó, com ara el PP, el PSOE o CiU.
Concentració sorollosa al centre de Girona  

Una concentració improvisada de força gent de la ciutat, entre els quals hi havia regidor de la CUP i d’ICV-EUiA de l’Ajuntament de Girona, també algun dirigent d’ERC, segons les agències, ha respòs a la crida que es va fer a través d'SMS i de les xarxes socials. També ha aplegat a diversos membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a Girona. La portaveu d'aquesta entitat, Marta Afuera, ha ressaltat que l'associació està treballant per organitzar mobilitzacions periòdiques i continuades per mostrar el rebuig popular amb el govern del PP. Tothom que s’ha aplegat aquesta tarda a Girona ha mostrat la seva indignació i rebuig enfront les corrupteles  del Partit Popular i les seves mentides. Al mateix temps ha demanat la dissolució del Congrés de Diputats i el Senat ara mateix. "Ja n'hi ha prou!", ha estat un dels crits i de les demandes més escoltades durant la concentració popular gironina.  

Així, aquesta gent s’ha concentrat a les set de la tarda d’aquest diumenge calorós davant la subdelegació del Govern espanyol a  Girona, amb cassoles, xiulets i tota mena d'atuells metàl·lics per fer soroll, han cridat consignes com ara: “Mariano, no acabas el verano!”, “Ara sabem on són els diners”, “Aquí estem, nosaltres no robem!”, “Fem fora la màfia; Rajoy dimissió!” o “Lladres, lladres, lladres”. Amb la concentració es volia dir prou al govern de Mariano Rajoy, “un govern que ens roba, que és un impresentable i que ha de dimitir” ara mateix