dimarts, 12 de febrer del 2013

Dies carregats d'activitats

Varies son les activitats que estan convocades a Girona per a aquests dies.

Per a començar hi tenim del 14 al 17 l'aniversari de Kan Kolmo amb el plat fort de la cercavila que es fará aquest dissabte a les 17h. Cercavila que sortirá de la porta del centre social. Aquesta cercavila es fá pel dret a l'habitatge.


Per a informar-vos mijor de totes les activitats us recomanem visitar www.kankolmotxirona.blogspot.com.



Per al dimarts dia 19 hi tenim dues activitats. A les 11 de matí a la porta dels jutjats una concentració en solidaritat amb el 8 detinguts pels fets de la vaga general que hi tendran que prestar declaració aquest dia. A les 19h. tindrem al company Jean Marc Rouillan (ex-militant del Mil, els GARI...) parlant de la resistencia contra el franquisme i el capitalisme en els darrers anys de vida del dictador i dels seus llibres autobiografics "De memoria I" i "De Memoria II". Aquesta xerrada hi será a la facultat de lletres de la UdG, osigui al campus del barri Bell.




Ja de cara al cap de la setmana entrant tindrem dues concerts solidairs amb el grup antirepressiu.

El primer que hi será el divendres 22 a Kan Kolmo i el següent hi será a l'endemá al centre social ATV de Sarriá de Ter.
En el primer concert tindrem a Mc. Yuyu. Neve i EAM . Per al dissabte 23  a L'ATV hi tindrem a Ariana Puello, Dr. Matanza, Dj. Kharloss Selktah, Somos Nosotros, Dj. Coronel Tejero i Samwitx dj. Aquest dissabte recordeu que fa trentados anys que es va fer el cop d'estat.

Com hi veieu es una setmana plena d'activitat i compromis a Girona.

Us adjuntem el cartells de totes les activitats

Per a mes informació de les activitats esmentades podeu visitar:

www.cgt-girona.blogspot.com
www.alcarrer.org
www.kankolmotxirona.blogspot.com
www.grupantirepressiu.org
www.logofobia.wordpress.com