divendres, 12 d’octubre del 2012

El comité d'empresa de Telefonica en Girona es manifestará el 31 d'octubre

EL COMITÈ DE EMPRESA DE TELEFÒNICA DE GIRONA manifesta que la situació en el país es d’emergència social. La majoria de la població, especialment la classe treballadora i els col·lectius socials més desafavorits, està patint  un brutal i descarnat atac als seus drets laborals i socials. Cada vegada s’amplia més el camp de les persones vulnerables i excloses, com ara persones sense feina, sense sostre, joves, dones, immigrants i altres, mentre augmenten les borses de pobresa en mig d’una profunda fractura social. 

Cal recordar que amb més de 4,7 milions de persones registrades a l’INEM, la precarietat laboral, la suma de les retallades en drets bàsics, como ata l’educació, la sanitat, juntament a la desmuntada i privatització d’altres serveis públics bàsics, el panorama es converteix en desolador i haurà de ser considerat com una autèntica agressió i un insulto a la dignitat de les persones. 

La majoria del poble és víctima, no solament de les polítiques governamentals siguin a nivell de l’Estat espanyol com de la mateixa Unió Europea, sinó, en primera instància, dels dictàmens del Capital, de la dictadura de los mercats, en suma, del poder financer. 

Por tot això, EL COMITÈ D’EMPRESA DE TELEFÒNICA DE GIRONA considera que la resposta ha de ser contundent i no haurà de  limitar-se a reclamar una transformació de circumstancial, sinó també estructural. Apostant per una mobilització permanent fins aconseguir la derogació de totes aquestes reformes  retallades, i també per al qüestionament del sistema que les fa  possibles. Una mobilització permanent que ens porti a una vaga general. 

EL COMITÈ DE EMPRESA DE TELEFÓNICA DE GIRONA anima a la PLANTILLA DE TELEFÓNICA DE GIRONA per a que facin seva i utilitzin aquesta jornada de MOBILIZACIONS en defensa d’una nova societat basada en la justícia social. 

EL COMITÈ DE EMPRESA DE TELEFÓNICA DE GIRONA anima així mateix a tota la població a la rebel·lia contra unes mesures injustes i antisocials i fa una crida a participar en les mobilitzacions que se convoquin en defensa de la sanitat, els serveis públics i en contra les retallades.
EL 31 DE OCTUBRE DEL 2012 MANIFESTACIÓ A LAS 19:00h A CORREUS DE GIRONA