dilluns, 30 d’abril del 2012

4 i 5 de maig "Mostra de cultura anarquista d'Olot"


Què és la Mostra de Cultura anarquista d’Olot?
La Mostra és una iniciativa cultural ideològica promoguda per la CNT d’Olot i la Biblioteca Social d’Olot per a acostar la realitat històrica, actual i de futur d’un ideari i unes pràctiques anarquistes que creiem són la més alta expressió de democràcia i llibertat.
A la mostra hi trobaràs xerrades, exposicions, documentals, una fira del llibre i una publicació digital que sortirà a la llum uns dies abans i que podràs consultar en aquesta mateixa web.
Aquestes són les eines que considerem seran útils per expandir el coneixement de l’ideari anarquista, doncs és una eina -l’anarquisme- que s’utilitza cada dia més de manera instintiva davant problemàtiques socials actuals, doncs de tots/es és sabut com han estat funcionant moltes de les mobilitzacions socials actuals (presa de decisions en assemblea, sense jerarquies, des de l’autogestió, la solidaritat i un llarg etc.). Per tant, creiem que pot tenir un cert interès entre la gent que desconeix la realitat d’aquesta ideologia i és aquest un motiu de primer ordre a l’hora d’organitzar des de les nostres entitats els diferents actes que s’hi duran a terme.
Rebutgem i combatem a través d’aquesta iniciativa qualsevol clixé negatiu que sobre l’anarquisme es té, com que l’anarquia és “desordre i caos”, i per tant intentarem amb els diferents actes acostar-nos als que a diferència de la majoria de nosaltres no són anarquistes, no ho saben o que sí que ho són i volen aprofundir en el seu coneixement.
En definitiva aquesta Mostra de Cultura Anarquista d’Olot aspira a que la gent hi passegi, hi escolti, hi digui la seva i s’emporti algun que altre llibre àcrata, juntament és clar, amb una bona impressió del que per a nosaltres és una oportunitat més per a construir una societat més lliure i igualitària.
Salut i anarquia!


Mes informació a:
http://www.mcaolot.info/