dimarts, 24 d’abril del 2012

Avui estem molt emprenyats


http://www.tv3.cat/videos/4064612/Un-desnonament-a-Salt-acaba-amb-5-ferits
Avui (d'air) estem molt emprenyats. Tindria que ser un dia bonic de llibres i roses, i els gossos d'en Puig l'han convertit en un dia de ràbia.
Cinc persones han estat lesionades pels mossos d'esquadra.
En Ramón , una de les persones més bones que conec li han trencat la tíbia d'una trepitjada quan estava al terra. A la Marta, li han trencat un dit i li han fotut dos cops amb la porra , una a la cama i un altre a l'esquena. L'Anna també ha rebut cops de porra , i dos companys més també.
Han fet fora de casa seva a una parella amb dos criatures, una de dos anys i un altre de sis mesos.
Ens tenen por. La PAH està agafant massa força i ens han volgut donar una lliçó.
Una lliçó de por.
Aquesta tarda ens hem manifestat al bell mig de Girona, entre les parades de llibres i flors.
I parlant amb els companys, hem agafat la seva por, la seva violència i l'hem llençat a les escombreries. I ens hem abraçat i plorat quan ha calgut.
No ens poden aturar perquè no ens podem permetre el luxe, després d'haver estat estafats per un sistema injust, de perdre la nostra dignitat. Allò que ens fa persones.
Sr. Puig i tota la corriola de gossos anfetaminics que te al seu voltant, sàpiga que no ens aturarem, que estem convençuts que tenim la raó i que aquesta llei injusta un dia o un altre canviarà.
Nosaltres som futur Sr. Puig, vostè molt aviat serà passat. I la història el situarà al lloc exacte d'on no hauria d'haver sortit mai.

Som legió.
No oblidem.
No perdonem.
Espereu-nos.