dissabte, 17 de desembre del 2011

Carregues policials dins la universitat, com en els milors temps del franquisme.

CiU ja fa temps que ha superat la línia vermella de respecte dels drets i les llibertats.
Els Mossos d’Esquadra carreguen dins la Universitat de Girona contra els estudiants que protestaven per la visita d’Artur Mas.

Al govern de CiU les retallades se’ls estan ennuegant. S’estenen les protestes allà on va el president de la Generalitat i responsable màxim del govern de les retallades i les privatitzacions.

La protesta de tres-cents estudiants per la visita del president de la Generalitat, Artur Mas, ahir al matí a la Universitat de Girona amb motiu del seu vintè aniversari, va acabar amb aldarulls i càrregues de la policia . Una cinquantena dels manifestants van entrat al claustre, molt a prop de l’Aula Magna, on es celebrava l’acte, cridant consignes contra el president i contra les retallades. Agents antidisturbis de la policia van entrat al claustre i van carregar contra els estudiants, en uns escena que recordava a les actuacions dels grisos a finals del franquisme. Quinze estudiants han hagut de ser atesos pels serveis sanitaris i tres estudiants han estat detinguts.

El dia 15 també hi hagué una concentració de protesta en la visita de Mas a Reus, amb motiu del 125è aniversari de la Cambra de Comerç de Reus. Tot i que no hi va haver incidents d’importància entre manifestants i la policia, la protesta els va aigualir els actes i el president va haver de sortir protegit per la policia per la porta del darrera.

I aquest dissabte dia 17 Artur Mas visita la Llotja de Lleida (Av. Tortosa nº 4). Una nova oportunitat per fer-li saber que no volem ni retallades, ni privatitzacions, ni pèrdua de drets.