dijous, 1 de desembre del 2011

Aturem l’Audiència: mobilitzacions a Barcelona el 13 i 14 desembre

El 14 de desembre l’Audiència Nacional es trasllada a Catalunya. Tots els protagonistes que estan intentant criminalitzar el moviment 15M1, abanderats pel sindicat feixista Manos Limpias i seguits pel jutge Eloy Velasco i la fiscal Teresa Sandoval, vénen a prendre declaració als diputats2 del Parlament denunciants pels fets ocorreguts el 15 de juny.
Totes recordem aquell dia. Milers de persones sortint al carrer per protestar en la mateixa cara dels polítics contra les seves retallades socials. Aquell dia vam passar de la indignació a la acció i ens van témer. Així que com a càstig, quatre mesos després 20 persones van ser detingudes i citades per declarar a Madrid per ordre del jutge de l’Audiència Nacional com a conseqüència d’aquells fets.
Però nosaltres no ens callem davant els seus càstigs, de manera que el 14 de desembre tenim l’oportunitat de cridar ben alt i ben clar que JO TAMBÉ ERA AL PARLAMENT i que, si cal, ho tornarem a fer, per tornar a dir-los de nou a la seva cara que no aprovem les seves retallades socials, que no els volem i que no els necessitem.
El 14 de desembre tenim l’oportunitat de demostrar un altre cop la nostra solidaritat amb les companyes detingudes pels fets del Parlament i no només amb elles, sinó amb tota la gent que està patint la repressió per portar a la pràctica les seves idees, ja sigui parant desnonaments o ocupant habitatges pels desnonats, tallant carrers o fent acampades a les places, ocupant hospitals o fent protestes laborals…
Ens sobren els motius per prendre el carrer un cop més.
13 de desembre 19:30h. Pl. Catalunya, Barcelona
Manifestació en solidaritat amb els encausats del Parlament i contra la repressió al moviment 15M
14 de desembre 07:30h. Arc de Triomf, Barcelona
Aturem l’Audiència Provincial de Barcelona.
Perquè ja hem passat de la indignació a l’acció. Perquè juntes ho podem tot!

http://15mlliure.org/Noticies/aturem-laudiencia-13-i-14-desembre.html