dilluns, 14 de novembre del 2011

20-N: abstenció activa i boicot a les eleccions. Comunicat de la secretaria de comunicació del SAD-CGT-Girona

(Acte suspès per les inclemències del temps)

El dia 15 de novembre, a las 18 hores, al Punt de trobada de la Rambla de Girona, la CGT-Girona organitza un Acte a favor de l’abstenció activa i conscient
.

Amb aquest acte públic es vol denunciar la farsa que suposen uns comicis en els quals la ciutadania només podrà escollir si vol ésser menjada amb salsa rosa o blava. I és que tot el peix està venut.

Aquestes eleccions del 20 N són pel sistema de tres voltes. La primera volta ja s’ha fet: s’hi han imposat els mercats i han dictaminat que cal procedir a més retallades socials, continuar desballestant els serveis públics essencials de tots i totes i fer substanciosos regals fiscals a una exigua classe ultra-privilegiada. Fins al punt que la classe política no ha dubtat a aprovar gairebé per unanimitat una reforma constitucional rebutjada per una aclaparadora majoria de la població. Sense referèndum evidentment! Es tracta d’obligar qualsevol govern, durant dècades, a aplicar amb encara més brutalitat el mateix model neoliberal que està resultant tant perjudicial per a la classe treballadora.

D’aquesta manera doncs, la segona volta ja no té sentit. Guanyi qui guanyi, el poder polític se sotmetrà a la dictadura de l’especulació. Les diputades i els diputats que sortiran elegits no estaran al servei dels seus electors, tindran uns altres interessos a satisfer, amb mandat constitucional i tot, en total contradicció amb els interessos reals del 99% de la població. Pretendran imposar-nos, per un mínim de 4 anys, el seu veritable programa: austeritat per al poble, opulència per a l’oligarquia.

Serà a la tercera volta, la de l’acció directa de la classe treballadora, quan la CGT bolcarà tota la seva energia a denunciar les falses alternatives i finalment enderrocar aquest capitalisme depredador que fa segles que patim. Per això la nostra crida a l’abstenció no és per a caure en la passivitat, és per a emprendre una lluita sense treva i aplicar la democràcia directa al carrer, lluitant dia a dia, empresa per empresa, col·lectiu per col·lectiu, i tots junts.

Por això fem una crida i no deixem d’animar a la mobilització àmplia contra la dictadura dels mercats i la prepotència de la classe política. Som conscients que la Constitució espanyola no ens dóna, ara menys que mai, cap altra opció per a canviar de rumb que iniciar la revolució social.

Secretaria de Comunicació del Sindicat d'Activitats Diverses de Girona- CGT.

Acte públic de la CGT per a l'abstenció activa i el boicot a les eleccions del 20-N. Dimarts 15 de novembre a les 18h. a La Rambla de Girona