dimecres, 23 de novembre del 2011

Concentració a la seu de Clece SA a Barcelona contra la persecució sindical a la CGT El 29 de novembre a les 17:00 hores.

Concentració a la seu de Clece SA el dia 29 de novembre a les 17:00h. (Josep Ferrater i Mora nº 2, Barcelona).

A tots els ens federats a la CGT
Salut companys,
Des del Sindicat de Neteja de CGT a Barcelona sol·licitem la vostra solidaritat i col·laboració, per organitzar una concentració contra la repressió i abusos que estan patint els nostres companys de neteja de l’empresa Clece i el nostre sindicat.
Aquesta gent no para d’abusar i oprimir els treballadors sobrecarregats de tasques, assetjament laboral, vulnerant els seus drets de les pitjors formes que us pugueu imaginar.
A nivell sindical ens van acomiadar a un afiliat per presentar a la llista per a les eleccions sindicals, ens veten l’accés als centres de treball per a que no puguem informar els nostres companys dels seus drets, fins i tot comunicant al personal de seguretat que si algun delegat de CGT li sol·licita accés al centre, l’hi neguin, no ens citen a les reunions, no ens contesten als escrits, portem 6 mesos en el comitè d’empresa i ens han acomiadat a un company, hem hagut de denunciar 10 vegades en Inspecció de Treball, hem hagut de realitzar 3 Conflictes Col·lectius al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya etc, etc, etc.
A 140 dels nostres companys de neteja dels ICS (ambulatoris), els han canviat l’horari traient-los 200 € mensualment i imposant un horari que els impossibilita la vida familiar amb la laboral, perseguint (i per desgràcia aconseguint), que molts d’ells demanin el compte.
Tots els treballadors que van demanar el compte per descomptat no van ser substituïts per altres treballadors, sinó que el personal que empassava amb el canvi d’horari, a més de cobrar gairebé 200 euros menys, es trobava amb una sobrecàrrega de treball descomunal, creant en alguns casos problemes d’ansietat i salut.
Si aquest sindicat hagués d’explicar tots els abusos que estan patint els nostres companys de neteja de Clece tindríem per a un llibre, assetjaments laborals, abusos de sindicalistes vividors, pactes signats per sota de conveni, acomiadaments a tort i dret, ERO’s a dojo, etc, etc, etc.
Per això des d’aquest Sindicat sol·licitem la Solidaritat i Suport, de tota la Confederació General del treball, perquè el proper 29 de Novembre es demostri que la CGT no es queda immòbil mentre abusen de la Classe Treballadora
NI UN PAS ENRERE!
Sindicat de Neteja de Barcelona - CGT

Veure el mapa