dimecres, 9 de novembre del 2011

20-N: Cap a un govern espanyol de concentració nacional (PP, PSOE i CiU)‏

15-M.- Puig adverteix als 'indignats' que usarà "tota la fermesa" si són violents.

17:33 09.11.2011 BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS).-
El conseller de l'Interior, Felip Puig, ha avisat als 'indignats' que volen tornar a la plaça de Catalunya aquest divendres, coincidint amb la data del '11.11.11', que actuarà "amb tota la fermesa" si creen qualsevol situació de violència, agredeixen o bloquegen un altre cop les institucions públiques.
En roda de premsa, Puig ha afirmat aquest dimecres que garantirà el legítim dret de manifestació i concentració de tots els simpatitzants del 15-M, tot i que també ha recordat que "durant la campanya electoral hi ha altres drets que s'han de respectar". En aquest sentit, s'ha referit que el procés electoral cal produir sense "cap limitació, ni per als partits, ni per als ciutadans ni per als polítics", sobre tot el dia de reflexió i durant la jornada electoral, perquè els ciutadans, puguin emetre el seu vot amb normalitat.

Comunicat de La Gatinada Negra
Cap a un govern espanyol de concentració nacional (PP, PSOE i CiU).‏
En Felip Puig amenaça properes acampades mentre cada vegada hi ha més electors que diuen que no volen anar a votar el 20-N i alguns que votaran en blanc.
Al mateix temps, davant el panorama totalitari imperialista a Atenes i a Roma de la troica de la Unió Europea, sota l’eix Berlín i París, el Banc Central Europeu, igualment, i l’FMI, conjuntament amb Washington i el G-20, cal que el moviment obrer del Regne d’Espanya proclami activa i clarament el poder de les assemblees enfront l’espectacle electoral burgès del 20-N. A partir d’ara, no solament desapareix la societat de consum, anomenada Estat del Benestar, també la democràcia representativa parlamentària de la classe burgesa.
El drama grec i la comèdia romana d’avui mateix ensenyen que l’onada totalitària de la dictadura del Mercat i el seu treball assalariat en precari aviat arribarà a Madrid en forma de sainet, posterior al proper 20-N, com, de manera subtil, accepta aquest vespre la ministra Chacón, en el programa d’en Cuní, un proper govern d’unitat nacional PP i PSOE .
Dretes i esquerres del Capital conformaran governs a Atenes, Roma i Madrid sota la bota prussiana. I encara en diran democràcia!
Davant aquest context totalitari, votar PP o PSOE, votar en blan o nul, serà legitimar la dictadura capitalista. Això no vol dir quedar-se a casa o al cafè. Cal omplir places i carrers aquests abans i després del 20-N. Caldria una mobilització social de masses que sigui permanent.
El proletariat i les capes populars de la mediterrània, en forma assembleària i d’iniciativa autogestionada pròpia, haurien de proclamar el poder absolut de les assemblees, ocupar edificis oficials i del mercat financer i la banca, a fi de crear una societat socialista autogestionària i autogestionada.

Endavant, joventut rebel i proletària!
Endavant el boicot polític electoral el 20-N!
Recordem, 20-N: Durruti!





La Gatinada Negra