divendres, 19 d’agost de 2011

El Judici a la CNT-66 s'ajorna de nou. La propera audiència s'ha fixat el 31 d'agost

El passat dimecres 17 d'agost la CNT-66, de nou citada en el procés judicial que l'ajuntament de Perpinyà manté contra aquest sindicat per ocupació il.legal d'un local públic i desusat, ha tornat a denunciar davant el Tribunal de Gran Instància de Perpinyà el tracte discrimantori d'aquesta administració vers els demés sindicats de la demarcació, discriminació de la que la CNT-66 és víctima desde fa tretze anys, el temps que porten reclamant un local a l'administració.
Sindicalistes de Sud-66, Solidaires, i de la CGT de Girona van venir a mostrar el seu soport..
L'advocat de l'ajuntament sol.icità un aplaçament a curt termini per estudiar les conclusions de l'advocada de la CNT-66, un segon aplaçament d'aquest judici que el jutge ha acceptat fixant la propera audiència el proper dimecres 31 d'agost.

Més que mai, la CNT-66 crida a la mobilització i a que nombroses persones veniu el 31 d'agost al Tribunal de Grande Instance al nº5 de l'avinguda Pirineus de Perpinyà.
CNT-66
CNT


La situació és clara: en el local sindical en el que han estat les companyes i companys de la CNT-66 els darrers tretze anys ténen prohibit per llei i la seva corresponent normativa reunir més de 17 persones donades les reduides dimensions de 20 m.2, temps en el que l'ajuntament ha fet orelles sordes a la seva reiterada demanda d'un local en condicions de no infringir la llei quan realitzen qualsevol acte intern o públic.
I ara que ocupen un local adequat a la seva necessitat d'espai, l'ajuntament de Perpinyà, de mà del seu alcalde Jean-Marc Pujol, posa a la CNT-66 contra les cordes exigint per un procediment d'urgència el desallotjament i expulsió per part de la gendarmerie si és precís i sense oferir cap altre alternativa ni proposta de solució a aquest antic conflicte.

Un atac i un atemptat directe contra aquesta organització que és més que un sindicat, que és tota una institució de la Catalunya Nord, punt de confluència dels supervivents de l'exili llibertari, del 1939 al 1979, d'aquestes generacions de combatents en la clandestinitat per la llibertat i la justícia social, aquestes famílies proletàries disseminades per el Pirineu oriental i demarcacions properes, treballadores i treballadors de diversos sectors, també de joves, de precàries i precaris. La CNT dels Pirineus orientals també s'ha destacat en la tasca de recuperació de la memòria històrica i de l'exili, així com en la seva intensa activitat cultural i pedagògica, ademés de practicar exemplarment i donar sentit als termes unió o solidaritat o soport mutu.

"La CNT no és un sindicat apolític", va argumentar l'alcalde de Perpinyà Jean Marc Pujol que el 2008 va ser distingit amb el títol de Cavaller de la Legió d'Honor. Queda clar, per tant, que per aquest cavaller és una questió política i que el seu objectiu és la il.legalitzzació de facto-
La CNT-66 ha deixat ben entès que continuarà defensant el seu local ocupat i el seu dret a disposar del mateix i ahir va informar que demandarà a l'ajuntament de Perpinyà al Tribunal Administratiu de Montpelier en declaracion davant els medis de comunicació.Notícia a L'Indepandant: La CNT contra l'ajuntament de Perpinyà.
http://www.lindependant.fr/2011/08/18/cnt-contre-mairie-de-perpignan,52272.ph