dimarts, 17 de maig del 2011

Acampada indefinida a la Plaça Catalunya de Barcelona per la dignitat, contra les retallades i els abusos dels corruptes

Desde diluns 16 de maig a les 20.30 h. convocada pel twitter i el facebook ha començat una acampada indefinida per la dignitat, contra les retallades i els abusos dels corruptes a la plaça Catalunya de Barcelona.

Convoquem a tots els moviments socials, empreses en lluita, aturades, precàries, estudiants, treballadors i treballadores indignades, jubilades, assemblees de base de tots els sectors a fer de la plaça Catalunya la plaça de la ràbia, de la indignació i de la construcció d’una resistència davant aquest model neoliberal que converteix les nostres vides en un negoci. Avui ens hem plantat i no pararem i volem que totes també us planteu. Amb la lluna plena mirant a totes les places de l’Estat espanyol que també han començat….això no hi ha qui ho aturi!

Feu córrer aquest missatge per les xarxes, pels portals d’internet, a la vostra feina, al mercat, al carrer, a la veïna….perquè Juntes ho podem TOT!!!

Demandes: qui pugui porti menjar, materials per fer pancartes, materials per construïr la casa de totes, que qui tingui assemblees programades les traslladin allà, que qui vulgui difondre convocatòries de lluita les porti, que qui tingui grups de música que ambientin la plaça,…

Podeu seguir-ho a través de: @acampadasol (http://twitter.com/acampadasol) @Acampadabcn (http://twitter.com/Acampadabcn) #spanishrevolution (http://twitter.com/#%21/search?q=%23spanishrevolution)

Salut i endavant amb la lluita, que tot està per fer i tot és possible!!!!

Convoca: un grup de joves participants en l’organització de la manifestació del 15 de maig convocada per "Democràcia real Ja!".