dijous, 3 de febrer del 2011

Protesta a Sabadell contra Comissions Obreres i UGT


Motivada per el recent pacte sobre les pensions amb el govern central, i convocades per la Confederació General del Treball amb el suport d’altres organitzacions de la ciutat, diverses desenes de persones es van concentrar dilluns 31 de gener davant les seus de CCOO i UGT per denunciar el pacte a que van arribar aquests sindicats amb el govern de Zapatero el passat 28 de gener.

En la concentració, diversos sindicalistes van cridar contra el que per ells suposa una “traïció a la classe treballadora” i una “retallada en els drets socials”, a més han acusat a CCOO i UGT de “viure del diner públic pagat per els ciutadans i utilitzar-lo en benefici dels poderosos”.

En un comunicat repartit entre els assistents i la gent que circulava pel carrer, la CGT denunciava que el pacte de les pensions s’havia fet “d’esquenes als treballadors” i havia estat motivat per les subvencions que aquests sindicats reben de l’estat. Finalment aquest sindicat va fer una crida a “l’organització i la lluita del poble treballador per un present i futur dignes”. La protesta va comptar amb la presencia d’altres sindicats i organitzacions socials de Sabadell contraries a la reforma de les pensions.