dimarts, 4 de gener del 2011

INOXPA PRESSIONA ALS SEUS TREBALLADORS A QUE REALITZIN HORES EXTRES

En els darrers tres anys el degoteig d’acomiadaments en la delegació de Banyoles d’INOXPA, S.A. ha estat incessant. Sota l’empara legal que li brinda la regulació laboral realitza aquests acomiadaments de forma arbitrària amb la justificació del trasllat de la maquinària a l’India.

Malgrat la reducció de plantilla, INOXPA sol·licita als seus treballadors que realitzin hores extraordinàries en període de Nadal, confeccionant suposades llistes d’empleats que es neguen a la seva realització.

A la CGT li resulta contradictori el procedir de INOXPA amb els seus treballadors sent, a més, una empresa guardonada amb els premis Príncep Felip 2009 a l’excel·lència empresarial, que demostra la  seva situació sanejada i a més tenint en compte que recentment el seu president va dir en el discurs al premi del Banyolí de l’any que “és la seva idea cada cop més intentar aportar i contribuir al benestar de la nostra població”.Inoxpa premi Príncep Felip 2009 a l’excel·lència empresarial en l’apartat competitivitat empresarial.
Font youtube canal banyoles (0:50 seg)

Inoxpa