dimecres, 26 de gener del 2011

Informa el comitè de vaga general de l’Escala i el seu entorn

[L'Escala, 25/01/2011]

CRIDA A LA VAGA GENERAL EL PROPER DIJOUS 27 DE GENER

Davant la convocatòria de vaga general a Catalunya el proper dijous 27 de gener, com ara també a Euskal Herria i a Galicia, amb una jornada de mobilitzacions socials de classe a nivell del conjunt de l’Estat espanyol, contra la retallada de les pensions i dels drets socials i laborals, aquest comitè local valora la necessitat d’aquesta vaga i dóna suport a la mateixa.

Al mateix temps, aquest comitè de vaga general fa una crida a la classe treballadora i a les capes populars de l’Escala i el seu entorn a la participació responsable i activa a la mateixa, al mateix temps que es demana el suport de la gent jubilada en la defensa dels seus drets socials que l’Estat retalla i també a la joventut estudiantil a anar a la vaga al costat del professorat.

SUPORT A LA MANIFESTACIÓ DE GIRONA

Per la tarda, aquest comitè crida a tothom a participar de la manifestació unitària que es farà a Girona : punt de trobada a Correus a les 17:30h, amb finalització al pont de Pedra, fent un recorregut per Jaume I, plaça Marquès de Camps, carretera de Barcelona, carrer bisbe Lorenzana i carrer Joan Maragall. En relació amb aquesta manifestació, al final de la mateixa es llegiran uns manifestos.