dissabte, 6 de novembre del 2010

Ni Déu, ni Amo, ni Estat, ni Papa!!!



Els Mossos retenen manifestants anti-Papa de la CGT perquè no s’acostin a la Catedral







Els antiavalots dels Mossos d’Esquadra retenen des de les 3 de la tarda al voltant de mig centenar de manifestants anti-Papa del sindicat anarquista CGT a la Via Laietana perquè no s’acostin a la Catedral, on ja s’ha muntat un perímetre de seguretat per la visita del Pontífex aquest diumenge.

Els manifestants han pujat per la vorera de la Via Laietana des de la seva seu, a la cantonada amb el carrer Princesa, però en arribar a la cantonada amb la plaça Antoni Maura, a la seu de la patronal Foment, els Mossos els han impedit travessar l’avinguda i els han retingut enmig de crits i alguna empenta. Els manifestants han criticat la presència del Papa a Barcelona.

ACN

17:15

La policia deixa marxar als retinguts, encara que s’ha impedit que es dirigeixin cap a la Plaça de la Catedral. Els manifestant tornen a la seu de la CGT de Barcelona.

Els presents marxen en manifestació cap a la seu del sindicat.

Gairebé dues hores han estat retinguts per la policia en ple carrer, impedint qualsevol moviment dels mateixos. Finalment, després de negociar amb les forces repressives, s’ha permès que marxin cap a la seu sindical, encara que, com diem, se’ls ha impedit exercir el seu dret a la protesta.

Malgrat l’abús, no hauran aconseguit res: hi haurà més actes en les pròximes hores.

Kaos en la red


Barcelona: 10.000 persones es manifesten contra la visita del Papa

Més informació a:

http://www.cgtbarcelona.org/

http://www.jonotespero.cat/