divendres, 29 d’octubre del 2010

La CGT present en les mobilitzacions Franceses.

El dia 28 d'Octubre, data en la qual s'estaven duent a terme l'enèsima manifestació en la República Francesa amb motiu de les modificacions que el Govern de Sarkozy està portant en matèria de les pensions, una representació de la CGT ha estat present en la mobilització.

Convidats per la CNT-66 una delegació de CGT Girona ha acudit a la manifestació de Perpignan, aquesta multitudinària manifestació ha transcorregut en tot moment en un ambient festiu i al mateix temps de protesta contundent, finalitzant amb un esmorzar i música a la plaça del Castell.

Des de CGT pensem que les mesures que estan sent dictades pels mercats a nivell europeu han de tenir la contundent resposta a nivell europeu, per tant la solidaritat i el suport mutu entre els pobles de l'Europa Social que desitgem i no de l'Europa del Capital, es fa una vegada més imprenscindible. En aquest sentit, la CGT de Girona ja porta temps estreyent lligams amb els companys i companyes de la CNT-66, la secció de la CNT francesa, del departament administratiu francès número 66.


Fotos: