dilluns, 16 d’octubre del 2023

28O Manifestació a Madrid en defensa d´uns salaris i pensions dignes

 Companys/es:


Com estem fent a les empreses on tenim representació, com a organització portem mesos denunciant al carrer la pèrdua de poder adquisitiu que estem patint les persones treballadores.


Farà un mesos, seguint els acords congressuals de Saragossa vam estar presents a les manifestacions de Madrid i Barcelona denunciant l'empobriment que estem patint.

El proper 28 d'octubre, un altre cop a Madrid, el moviment pensionista estatal es mobilitzarà per defensar unes pensions públiques i la recuperació del poder adquisitiu de les mateixes.

CGT, com no potser d'una altra forma, recolza aquesta mobilització , i per tant, es una forma de juntar la lluita de pensionistes i treballadors/es en defensa d'uns salaris i pensions dignes.

Des d'aquest SP, considerem que hem de ser presents perquè la classe política i empresarial que ens governa escoltin la veu dels i les treballadors/es de les comarques gironines.

Informar-vos que l'autobus serà gratuït, i que teniu temps per apuntar-vos fins el proper dilluns 23 d'octubre a les 23.59h

Salut i lluita!

SP CGT Girona