dilluns, 26 de maig del 2014

Nova plantada de creus contra la MAT


Ahir diumenge dia de les eleccions europees i del multireferèndum reprimit pels mateixos que demanen poder realitzar el dia 9 de novembre el referèndum per l'independencia, l'oposició a la MAT es va tornar a veure de dues formes. Una a les preguntes del multireferèndum i altra amb un nova plantada de creus contra la MAT tornant a simbolitzar com ja es va fer fa mes d'un mes la mort dels llocs per on passa aquesta línia.


Us deixem el comunicat que es va enviar als mitjans després de la plantada de creus: 

Avui, dia en el que estem cridats per anar a votar i també a donar la nostra opinió sobre la MAT al Multirreferendum, l'oposició a la MAT s'ha tornat a veure als carrers i carreteres de les comarques de Girona.

Denou s'han tornat a clavar creus per varis punts del traçat de les línies de molt alta tensió. Aquestes creus son símbol del que suposarà la MAT per aquestes terres. La mort d'aquestes terres que tant ens estimem. Son símbol, també, de com R.E.E. Amb el beneplàcit del govern d'Artur Mas està
destrossant el territori per pur interes econòmic.


 Això demostra que per sobra de la independència i la salut de la gent estan els diners. Com es possible que ens parlen d'independència d'Espanaya i a la mateixa vegada venguin el territori a una multinacional espanyola? Ho enteneu?

En aquestes creus, com en les que ja es van clavar fa un temps es poden llegir frases com “Ens MATen”, “La MAT ens MATA”, “MAT=Leucèmia”, “Mort Alta Tensió”, “Govern de Catalunya venut a Red Elèctrica d'Espanya”, “Unió de Pagesos = peseteros”. Frases que demostren el que esta sent el present i el que serà el futur de les terrers gironines per on passa la MAT.


Continuarem lluitant contra aquest monstre del capitalisme fins que s'aturi.
La nostra salut està per sobra dels interessos de les multinacionals!

 

No a la MAT ni aquí ni enlloc ni ara ni mai!!