dijous, 22 de maig del 2014

EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS

L'empresa Ingesan S.A. de la multimilionària constructora OHL , encarregada de la neteja de l'hospital Josep Trueta , l'únic que veuen en la neteja és un negoci més per seguir incrementant any rere any els seus beneficis a costa de salaris baixos i una neteja insuficient de l'hospital. 



Amb la privatització del servei de la neteja , hem passat de 74 treballadores a 56 ( 18 netejadores menys), companyes que es jubilen i no la substitueixen carregant-nos la feina a les altres . Li neguen el reingrés a una companya després d'una excedència . A cada planta abans havia quatre netejadores , després 3 i actualment som dos . També s'han suprimit un equip de treballadores per netejar a fons . Amb totes aquestes reduccions , quan ara es donen més altes que abans i s'han ampliat les instal · lacions , ja es poden imaginar la sobrecàrrega de treball que ens imposen a les treballadores i que no podem donar la qualitat del servei de neteja que ens mereixem els usuaris de l'hospital, mentrel'empresa Ingesan es folra . 

 És inadmissible que el gerent d'aquest hospital públic , Vicenç Martínez Ibáñez, Glòria Padura , o algú de la Direcció de l'hospital, no rebin a les treballadores per buscar solucions , posicionant amb l'empresa privada que s'omple les butxaques amb els diners públics , diners que s'hauria d'invertir en més contractació per donar un bon servei públic i a millorar les condicions laborals dels treballadors .