divendres, 6 de setembre del 2013

Cap de setmana contra la MAT a l'alt Empordá

Dissabte caminada pel terraprim des de Llampaies
Diumenge esmorzar al carrer a Bàscara

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 05/09/2013 Saus, Camallera i Llapaies/Bàscara i Orriols (Alt Empordà).- Amb el lema ‘No a la MAT i al món que la necessita’ segueix endavant, malgrat la campanya de la Generalitat de Catalunya per impedir les protestes, el moviment social de resistència enfront aquesta línia elèctrica nuclear transpirinenca procedent de les centrals del Roine que per Tarifa vol fer una interconnexió mediterrània des del Marroc.


Així, el proper dissabte 7 de setembre a les 10 del matí hi haurà una caminada popular pels pujols del terraprim a partir de la plaça de  Llampaies (Alt Empordà). A les 13:00 hores es farà el vermut seguit d’un dinar popular a la masia ocupada contra la MAT, al mas Castelló d’Orriols, on cada persona portarà menjar i beure al seu gust.
El dissabte, després de dinar hi haurà  un debat on es compartiran experiències de lluita i, tot seguit, musiqueta, actuacions sorpresa (propostes de l’assistència per si es vol actuar).

I el diumenge 8 de setembre a les 11 del matí es farà un esmorzar mòbil als carrers de Bàscara (Alt Empordà).
A les 16:00 hores un espectacle de circ amb telatrames; a les 19:00h un taller pràctic de energia alternativa i al vespre musiqueta i actuacions sorpresa com el dissabte.
  
Per més informació telèfon del mas Castelló  642408138.
Informacions [http://radiobronka.info/] 

En aquest enllaç podeu veure com arribar: [https://maps.google.es/maps?saddr=Girona&daddr=Mas+Castell%C3%B3,+Spain&]

Mira també:
[http://www.torresmasaltashancaido.espivblogs.net]