dimarts, 29 de gener del 2013

Nostra solidaritat amb els encadenats

El sindicat d'activitats diverses de CGT Girona vol solidaritzar-se amb les dues companyes de la campanya de la Núria Pòrtulas condemnades per sentència penal.
En aquest sentit mostrem tot el nostre suport cap a elles des d’ aquestes línies.
Un cop més, hem estat reprimides per part de l'estat a Girona.



Dues companyes que fa tres anys es van encadenar a la porta de la subdelegació del govern espanyol, en solidaritat amb la Núria, han rebut una sentència d’un any i quatre mesos de presó.
Aquesta condemna ha estat, sense cap mena de dubte, una prova més de la repressió sobre la dissidència, sobre les que lluiten per canviar aquest sistema, sobre les que gosen intentar canviar-lo.

Molts són els cops que hem rebut en aquests darrers anys. Els setze imputats en els fets de la visita d'Artur Mas a la universitat, les imputacions pel tema de Boi Ruiz, les multes per les manifestacions antifeixistes de Salt, les imputacions de diverses companyes per la darrera vaga general....
Però cap cop ens farà aturar-nos. Cada cop ens dóna mes força per a continuar lluitant, per a continuar endavant.
No ens aturaran mai.
Per molt que facin detencions, per molt que ens donin cops de porra, per molt que ens facin perdre ulls, per molt que ens empresonin a companys i companyes com L'Alfon de Madrid, com la Tamara, com el Alfonso de Barcelona, com a la nostra companya Laura... continuarem combatent i lluitant.
La nostra més sincera solidaritat amb les dues companyes, tenen al sindicat a la seva disposició.