dijous, 27 de desembre del 2012

No hi ha llibertat per Alfonso: ratifiquen la presó preventiva



Sabíem que estàvem en una setmana clau, que en aquests dies era més que probable que la jutgessa resolgués finalment. I ho va fer, encara que no amb el resultat que tots desitjàvem: Alfonso continuarà en presó preventiva.


"Per la defensa de l'imputat s'interessa la llibertat provisional al · legant que la presó provisional s'acorda per evitar el risc de fuga i que s'ha d'acordar altres mesures menys costoses per garantir aquesta presència, en posseir l'imputat arrelament.
Les raons al · legades per la part en el seu escrit no desvirtuen les tingudes en compte a l'hora del dictat al seu dia de la presó provisional, fonaments que, no exposats per tal de no reiterar les mateixes argumentacions, romanen, de moment incòlumes.
Es mantenen doncs sense variar les circumstàncies que en el seu moment van donar lloc a la adpción de la mesura estem esperant en aquest moment processal únicament l'informe policial sobre els fets, de manera que malgrat el possible arrelament que pretén la defensa, persisteix el evident risc de fuga a causa de la grabedad delictiva i al elevat de les penes que comporten els fets.
Es desestima la petició de llibertat formulada per la representació d'Alfonso Fernández Ortega i es manté la situació de presó provisional acordada per la interlocutòria de data 16 de novembre de 2012.
Notifiqueu aquesta resolució a les parts, fent-los saber que s'hi pot interposar recurs de reforma.
Així ho mana i signa la senyora Mercedes Gutiérrez Suárez, Magistrat-Jutge substituta del Jutjat d'Instrucció Número 21 de Madrid. "
Ja no existeix l'alarma social que es van inventar al principi, ni la banda armada que han intentat fabricar, ara tot l'argumentari es basa en un suposat risc de fuga, tot i reconèixer que Alfonso pot tenir arrelament. Tant se val, qualsevol excusa els val per mantenir a la presó.
El recurs de reforma que s'hi pot interposar també seria resolt per la mateixa persona, Mercedes Gutiérrez Suárez, de manera que només queda esperar a un informe policial sobre els fets que, camí dels dos mesos després, encara no ha estat presentat, allargant d'aquest manera la presó provisional. Aquest informe, igual que tot el muntatge, ens temem que torni a estar ple de mentides i fantasies, encara que la jutgessa torni a donar credibilitat com està fent per mantenir Alfonso segrestat. Per tot, ens temem que el muntatge policial segueix el seu curs amb l'empara i la cobertura judicial, sent Alfonso l'únic de tots els detinguts a Europa durant la jornada de Vaga General que espera el seu judici a la presó i així pot estar fins a 2 anys, amb dos anys més prorrogables, és a dir, que pot complir pràcticament la condemna a preventiva abans que ni tan sols se celebri el judici.
Amb més motius i ràbia que mai, avui tornarem a sortir als carrers de tot l'estat, de tot el món, per exigir la llibertat de Alfonso, de tots els presos polítics.
http://alfonlibertad.wordpress.com/