dimarts, 23 d’octubre del 2012

CGT guanya una nova sentència ferma del Tribunal Superior de Justícia de Madrid



CGT guanya una nova sentència ferma del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, contra la qual no cap recurs, que reconeix ara, el poder gaudir del dret d'aquests dies de permís addicionals, corresponents a l'any 2009, dels i les funcionaries que van realitzar la demanda amb la CGT.



La sentència reconeix, una altra vegada, el dret del personal funcionari de Correus que va demanar gaudir dels dies per antiguitat, que reconeix (reconeixia) l’EBEP a tots i totes les funcionaries, i que Correus va denegar de forma arbitraria, al no voler aplicar la normativa legal que corresponia en aquell moment.
Des de la CGT es va iniciar el procés judicial, i ara tenim el resultat, així que els i les companyes funcionaries que anaven a la demanada de la CGT, han de rebre un escrit de Correus confirmant la sentència i comunicant que podran demanar els dies que els hi corresponien de l’any 2009.
Com recordareu, o no, a Correus es van començar a donar aquests dies l’any passat (2011), i no per aplicació de la llei, si no d’un ACORD firmat per una majoria sindical només pel personal funcionari (ja que es tractava d’un acord, ho podien haver firmat també pels laborals), i que ara, davant de la falta de “pressió” d’aquest mateixos sindicats, es deixaran de poder gaudir. No com el cas dels jutges, que han aconseguit gaudir de 14 dies al 2013 “amenaçant” amb un vaga.
Sembla que tampoc importa gaire que aquest 2012, a tot el personal de correus, i de la resta de l’administració, li baixin el sou en torn a un 6,6% (eliminació de la paga extra de Nadal).
A la CGT creiem que hi ha motius per sortir al carrer, tal i com estem fent en la majoria de províncies, i per a convocar JA!! Una vaga general que sembla que als majoritaris els hi fa por (volen esperar a que es convoqui a nivell europeu)

Per això, per que creiem que no podem esperar més, i després de convidar a la resta de sindicats a fer una convocatòria unitària, que ha estat rebutjada pels majoritaris, CGT ha convocat Vaga General a tot l’estat pel proper 31 d’Octubre.