dilluns, 3 de setembre del 2012

Xerrada/debat sobre anarquisme i alliberament Nacional

Des de CGT Girona organitzem un debat el proper 10 de setembre que creiem que us pot interessar: Anarquisme i alliberament nacional.


Tindrà lloc a l'Estació Jove de Girona (antiga Estació d'Olot), a les 19:30h del vespre, i comptarà amb la participació de membres del col·lectiu Negres Tempestes.
"Perquè el futur és dels pobles. Un demà en que les llengües no siguin minoritzades, on les cultures siguin respectades, on les persones facin casa seva en el racó del planeta que vulguin, on la subsistència no passi pel treball en precari, abusiu i estressant en que diferenciar-nos les unes de les altres, un demà sense imperialisme, ni drets de conquesta, un nou món en que ens autoorganitzem lliurement, per pobles, barris i afinitats. L'altre-món-és-possible serà conformat de països com el nostre, o no serà. Perquè no tenim estat ni el volem!"
 
A partir de l'exposició inicial, la nostra idea és que sorgeixi debat al voltant d'això, perquè pensem que és necessari compartir espais de debat polític a l'entorn de les qüestions que per a nosaltres són importants. 

És per això que et convidem a participar-hi i a fer-ho arribar a les persones que pensis que hi puguin estar interessades.