dijous, 27 de setembre del 2012

Concentració dss 29/09. Felip Puig confirma la multa 4.500 euros per manifestar-nos contra el feixisme. Ni parlar-ne!

CONCENTRACIÓ
Dissabte 29/09 a les 12 el mgidia a la Delegació de la Generalitat a Girona

(S. Caterina, pl. Pompeu Fabra,1)
Felip Puig confirma la multa de 4.500 euros per la manifestació antifeixista de Salt.
La Campanya pel dret a manifestar-nos fa una crida a la mobilització i a la solidaritat i anuncia un recurs en via judicial.

El conseller de l’Interior Felip Puig ha perdut la darrera oportunitat de fer-se enrere en l’escandalosa sanció a dues companyes per la manifestació antifeixista de Salt del 27 d’agost de 2011, en resoldre negativament el recurs d’alçada que hi havíem presentat. Puig, doncs, insisteix a situar-se al costat de la Plataforma x Catalunya i Anglada –que va instar Puig a actuar- i a castigar les que ens mobilitzem contra el racisme i el feixisme i per la convivència i la cohesió, escudant-se en la formalitat que la manifestació no havia estat comunicada a Interior seguint el procediment establert.
La multa per la manifestació antifeixista de Salt és un element més de la campanya de criminalització sistemàtica del govern de CiU -com la brutalitat policial a la UdG, les ràtzies post-vaga general o el web de delacions que va haver de retirar- per atemorir-nos i intentar impedir que responguem a les retallades de drets que patim cada dia les treballadores i treballadors i les classes populars.
Per això fem novament una crida a la mobilització i, en concret,convoquem totes les persones i organitzacions que han participat a la campanya i a les que encara no a una CONCENTRACIÓ i roda de premsa el proper dissabte 29 de setembre a les 12 del migdia a la Delegació del Govern a Girona.
Alhora reiterem la crida a la solidaritat econòmica per fer front a la multa, fent aportacions al compte 0081.7020.26.0001276434. Donem totes un poc perquè unes poques no hagin de donar-ho tot!
Igualment anunciem que hem presentat un recurs als jutjats contenciosos administratius de Girona a fi que reconeguin la manca de fonament i la desproporció de la multa i que, en conseqüència, l’anul·lin.
Ni un pas enrere contra el feixisme i el racisme.
Ni retallades ni repressió.
Si en toquen una, ens toquen a totes.
Grup Antirepressiu