dilluns, 6 d’agost del 2012

Comunicat de solidaritat amb Amadeu Casellas


Un altre cop l’Estat torna a voler ficar a presó a Amadeu Casellas.
Es sense cap mena de dubte, un cop contra les persones que lluiten i denuncien aquest sistema basat en tortures i repressió que pateixen més agudament els presos i les preses.

Per a tornar a ficar-lo a dins, l’acusen d’ haver introduït drogues dins de la presó i li demanen dos anys de pena, que si tot va malament té que començar a cumplir ja.
Com l’Amadeu ha estat denunciant per tot l’estat espanyol lo que pasa dins de les presons -com ja hem apuntat avans- es una persona que molesta a la democràcia i a les autoritats per tant dins de la seva lógica ha de estar tancada.

L’Amadeu, que ha estat des dels catorze anys als moviments anarquistes, va entrar a presó per fer atracaments a bancs per a finaciar les lluites obreres. Va estar dins 25 anys lluitant per la diginitat dels presos i preses. Va pertanyer a la C.O.P.E.L (coordinadora de presos en lluita), va ser dels que van aconseguir que els presos i preses tinguesin dret a la seguretat social i a l’atur, va denunciar l’explotació laboral que patien..., va arribar a fer fins a tres vages de fam, la darrera va ser de vuitanta dies.
Es per tot això que l'estat vol tenir-lo pres, per tant denunciem la farsa i el montatje macabre per a intentar destruir-lo.

L’Amadeu va sortir fa dos anys despres de complir els 25 anys de pena.
Els darrers mesos del seu cautiveri els va pasar precisament aquí a la presó de Girona.
Li van deixar en llibertat perque había cumplit al menys vuit anys més dels que li corresponien legalment, per tant li van treure vuit anys de vida il·legalment. En total més de vint-i-cinc anys de vida que ja no podrá recuperar de cap manera.

Davant d’aixo es inadmisible que l’Amadeu torni a entrar ja que si tingues que cumplir aquesta pena, tenint en compte el marc jurídic d'aquesta farsatocracia le deurien encara sis anys legals de la seva vida.


Des de la confederación intercomarcal de la CGT de Girona, volen denunciar aquet atac de repressió contra el moviment anarquista i ens volem solidaritzar amb L’Amadeu i demanem que s’acabi ja amb aquesta farsa.

Tenim clar que per molts de anys que li posin, no el faran callar i continuarà lluitant com ho ha fet tot el temps que va estar a presó i tota la seva vida.

Per acabar per tant, demanem la seva llibertat i que es caiguin tots els murs de les presóns!!



Amadeu llibertat!!!

Llibertat a tots i totes les preses!!

Salut i anarquia


Federació intercomarcal de CGT a Girona