dimarts, 17 de juliol del 2012

Contra el CAPITAL: Guerra SOCIAL ! Dijous 19 de juliol ★ 19:30h ★ Plaça Independència, Girona

Ni RETALLADES! Ni REPRESSIÓ!
Ni POLÍTIQUES ANTIPERSONA!
EL #19j FAREM CAURE EL MAL GOVERN
NO SERÀ NOMÉS "UNA ALTRA MANIFESTACIÓ"...


Soles no podem contra el CAPITALISME SALVATGE: Ens faltes TU.

Ni les retallades, ni la repressió, ni la censura, ni les privatitzacions, ni els repagaments de drets fonamentals, ni les taxes abusives, ni els desnonaments, ni les repatriacions, ni els embargaments, ni els rescats bancaris, ni els EROs, ni els acomiadaments, ni les rebaixes salarials, ni la desaparició de prestacions socials, ni els retrocessos en garanties democràtiques, drets i llibertats de les persones, els pobles i les cultures, ni la recentralització, ni la corrupció, ni la prevaricació, ni la brutalitat policial, ni la impunitat pel racisme, el sexisme, l’homofòbia i el feixisme, ni l’ús repressiu de fitxers policials dels moviments socials, ni els tribunals d’excepció, ni (per descomptat!) l’extrema mediocritat d’una classe política covarda i mesella, que només fa clientelisme com a titella dels grans grups financers d’especulació...

AIXÒ NO ÉS EL QUE ENS CAL. I NO HO VOLEM:
SOM EL POBLE I TENIM EL PODER.

Per això, aquesta vegada, una gran pancarta tota negra encapçalarà la manifestació juntament amb una representació de tots els moviments, associacions, sindicats i altres col·lectius que, de manera més unitària que mai abans, s’han sumat (o es sumaran de seguida) a aquesta convocatòria.
El símbol de la pancarta negra s’inspira directament en la lluita exemplar, ferma i completament unitària de la Mineria. Però també és un símbol de dol pel brutal genocidi social que s’està produïnt i, finalment, també representa la suma absoluta de tots els lemes i reivindicacions que tenim en curs: les causes, les raons i els greuges contra el poble s’acumulen i ja no hi ha espai en una sola pancarta per contenir totes les nostres veus.

I, per fer més evident la simbologia: us convidem a escriure les vostres reivindicacions i/o propostes (anvers i revers va molt bé) en cartells individuals o de grup, a portar les vostres indumentàries professionals o altres distintius i/o disfresses reivindicatives (policlowns, etc...), a portar, no només per a vosaltres sinó també per repartir tot l’anterior i també xiulets, kazoos, tabals, cassoles, bocines, bengales, torxes, adhesius... Estaria molt bé que un veritable mar de propostes i reivindicacions, tots els colors i sectors de la precarietat, una UNITAT POPULAR mai vista abans a Girona... tant de bò una veritable MASSA CRÍTICA.

Quan un vaixell (el capitalisme) s’enfonsa enmig d’una tempesta (de contradiccions, de fracassos, d’abusos...) hi ha molts matisos i fins consideracions més fermes, que cal deixar de banda si el que es vol és salvar la tripulació, el passatge i fins i tot la càrrega:

Cal una generosa i imaginativa unitat d’acció, moltíssima solidaritat, perseverança i una ferma convicció:JUNTES, les persones del món, PODEM millorar les coses.
UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE: CONSTRUÏM-LO
NO PASSARAN: NI UN PAS ENRERE!

Solidaritat, lluita, dignitat!

Dijous 19 de juliol ★ 19:30h ★ Plaça Independència (Girona)
NO SERÀ NOMÉS "UNA ALTRA MANIFESTACIÓ": FAREM HISTÒRIA!

Acampada Girona
https://www.facebook.com/acampadagirona
https://www.facebook.com/events/398630013517509/